Έμεινε στα αδιάβαστα: «Ούτε εσύ μας βλέπεις!» - Το αμήχανο τηλεφώνημα της Σκορδά στον αέρα του Fay's Time

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έμεινε στα αδιάβαστα: «Ούτε εσύ μας βλέπεις!» - Το αμήχανο τηλεφώνημα της Σκορδά στον αέρα του Fay's Time

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συζητήθηκε το γεγονός πως στα Madwalk 2023 θα εμφανιστεί ο Μικέλε Μορόνε, ο πρωταγωνιστής της ταινίας "365 μέρες" (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές). Η Φαίη Σκορδά τότε εξήγησε πως προσπάθησε να προσεγγίσει τον ηθοποιό για συνέντευξη, αρχικά μέσω των συνεργατών του και έπειτα με μήνυμα στο Instagram.

Το μήνυμα αυτό έμεινε στα αδιάβαστα ωστόσο, με την παρουσιάστρια να είναι έτοιμη να το σβήσει, κάνοντας παράπονο για το γεγονός πως φαίνεται ότι έχει προβληθεί. Παράπονο έκανε και για τον κολλητό της, τον γνωστό PR Γιώργο Ντάβλα, ο οποίος δεν της σήκωνε το τηλέφωνο, με την ίδια να συνειδητοποιεί πως δεν παρακολουθεί την εκπομπή της.

Το παράπονο της Φαίης Σκορδά για τον κολλητό της

«Έρχεται ο Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα και ζητήσαμε μήπως του κάναμε συνέντευξη και μας είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσει πουθενά και για τα μάτια της Ιωάννας του έστειλα στο Instagram. Δεν θα σας πω τι έστειλα. Ήμουν πολύ κυρία, πολύ σοβαρή, του μίλησα στον πληθυντικό. Έχει 16 εκατομμύρια followers. Δεν ξέρω αν το διάβασε, γράφει "προβλήθηκε" το μήνυμα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και συνέχισε κοιτώντας την οθόνη του κινητού της:

«Ο κολλητός μου δεν το σηκώνει, βγάλτε τον από τη λίστα, και δεύτερον θα κάνω ακύρωση στα μηνύματα. Εγώ δεν ενθουσιάζομαι με αυτόν, εγώ ενθουσιάζομαι με άλλα πράγματα σε αυτή την ηλικία. Να ξέρει ο άλλος από τέχνη...».

Λίγο αργότερα, χτύπησε το κινητό της και η παρουσιάστρια αποφάσισε να το σηκώσει στον αέρα. Ήταν ο κολλητός της, που προηγουμένως δεν της απαντούσε. Αμέσως, λοιπόν, του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της:

«Παρακαλώ. Παιδί μου, είμαι σε εκπομπή! Δεν πειράζει, σ' αγαπώ. Νόμιζα κάτι έγινε, ότι μας έβλεπες. Ούτε εσύ μας βλέπεις! Να με καλέσεις... Γεια σου!», του είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: «Και για μένα μπορεί να είχαν γραφτεί ένα εκατομμύριο πράγματα, δε γελούσα ποτέ...» - Η εξομολόγηση της Φαίης Σκοδρά στον αέρα της εκπομπής "Fay's Τime"