Από την Ιταλία στην πασαρέλα του Madwalk 2023 στο πλευρό της Βίκυς Καγιά - Η εμφάνιση του πρωταγωνιστή στις 365 μέρες, Μικέλε Μορόνε, που θα συζητηθεί

Η έκπληξη της βραδιάς!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / vickykaya_ / iammichelemorroneofficial
Instagram / vickykaya_ / iammichelemorroneofficial

Μία αποκλειστική είδηση αποκάλυψε το Happy Day του ALPHA, το πρωί της Δευτέρας 30/10 στον αέρα της εκπομπής σχετικά με την Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει τα Madwalk 2023, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε πολύ λίγες ημέρες (δείτε εδώ πότε ακριβώς).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ένας πολύ διάσημος και αγαπημένος ηθοποιός, με καταγωγή από την Ιταλία, θα βρεθεί δίπλα στο μοντέλο και παρουσιάστρια εκείνη τη βραδιά για να πραγματοποιήσει μία guest εμφάνιση, για την οποία δεν γνωρίζει ακόμα κανείς τίποτα.

Η αποκάλυψη για τον Μικέλε Μορόνε στο πλευρό της Βίκυς Καγιά στα Madwalk

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "365 μέρες", Μικέλε Μορόνε. Ο ίδιος είναι 33 ετών και έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του τα τελευταία χρόνια με την συγκεκριμένη ταινία, η οποία ακολουθείτε από το "365 Days: This Day" και "The Next 365 Days".

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή, δεν πρόκειται να δώσει συνεντεύξεις, αλλά ούτε και να φωτογραφηθεί. Ο μόνος λόγος που θα βρεθεί στην Ελλάδα είναι το σόου μόδας.

Δείτε επίσης: Madwalk 2022 highlights: Καλομοίρα και Ζόζεφιν αναστάτωσαν τον ανδρικό πληθυσμό - Η Μπεκατώρου σε ρόλο τραγουδίστριας

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μορόνε είναι παντρεμένος με τη Rouba Saadeh, μια Λιβανέζα στυλίστρια, από το 2014. Το ζευγάρι έκανε αρχικά πολιτικό γάμο στην Ιταλία και τον Λίβανο. Χώρισαν το 2018, αλλά παραμένουν νόμιμα παντρεμένοι. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, ο ένας γεννήθηκε το 2014 και ο άλλος γεννήθηκε το 2017.

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο Kick off party πριν την επίσημη βραδιά μόδας

Το βράδυ της Δευτέρας 23/10 πραγματοποιείται το Kick off party του Madwalk 2023. Εκεί βρίσκονται λαμπεροί και επιτυχημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σχεδιαστές, αλλά και πρόσωπα της τηλεόρασης και των social media. Η κάμερα του youweekly.gr η οποία βρίσκεται εκεί αυτή τη στιγμή έχει φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από όλους!

Από τους πρώτους που περπάτησαν στο ροζ χαλί είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το Chanel σύνολό της (δείτε την εδώ). Εντυπωσιακή εμφάνιση έκαναν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipsterr ή αλλιώς Φίλιππο Ιωάννου.

Οι δυο καλοί φίλοι ντύθηκαν στα μαύρα, με πράσινα και λευκά sneakers αντίστοιχα ο καθένας, ενώ ο personal trainer είχε δεμένο στη μέση του και ένα χακί τζάκετ. Μάλιστα, είχε αφήσει και τα μακριά μαλλιά του κάτω, με τις μπούκλες του να πέφτουν στους ώμους του.

undefined

Εκκεντρική είναι και η εμφάνιση του Περικλή Κονδυλάτου, παρέα με την Ραμόνα Βλαντή. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων φόρεσε ένα κοστούμι με χρώματα, ιδιαίτερα γυαλιά στο πρόσωπό του, ασημί αθλητικά και ένα επίσης χρωματιστό κολιέ και σκουλαρίκια. Η στυλίστρια δίπλα του επέλεξε να φορέσει μαύρη δερμάτινη φούστα, λευκό πουκάμισο και γάντια που ταιριάζουν με την φούστα, ενώ φορά και εκείνη γυαλιά ηλίου, με "περίεργο" σχήμα.

undefined

Πολύ όμορφη και η Έλενα Γαλύφα, η οποία διάλεξε κόκκινο δερμάτινο παντελόνι, σε καμπάνα γραμμή, αστραφτερά και μυτερά γοβάκια από κάτω, ενώ στο πάνω μέρος φόρεσε ένα αμάνικο σακάκι, με ένα μπούστο "κόσμημα".

undefined

Την εμφάνισή της έκανε και η Ιωάννα Τούνη, η οποία φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, ζιβάγκο, με μακριά μανίκια, όμως στα πλευρά της είχε κοψίματα με στρας.

undefined

Στο ροζ χαλί εμφανίστηκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με μαύρο τζιν, λευκό t-shirt και σκούρο χακί πουκάμισο. Δίπλα του η Έλενα Κώνστα, ραδιοφωνική παραγωγός του Mad Radio με ένα σοκαραριστικό c-through σύνολο.

undefined