Μεγάλη θλίψη για τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο - Πέθανε ο πατέρας του

«Ο αγαπημένος μου μπαμπάς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (15/11) με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο να κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια απώλεια, με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η οικογένειά του.

Με μαύρο φόντο και ένα λιτό κείμενο στο story του ο ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11) (δείτε εδώ που είναι και τι κάνει σήμερα ο Μπουσουλόπουλος).

Η ανάρτηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου για τον θάνατο του πατέρα του

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου, έκανε γνωστή την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία της κηδείας για όσους θέλουν να δώσουν το παρόν.

Πέτρος Μπουσουλόπουλος - Πατέρας

Λίγα λόγια για τη ζωή του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Αθήνα, 22 Μαρτίου,1983) είναι Έλληνας ηθοποιός. Οι γονείς του είναι στρατιωτικοί. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανάς. Η συμμετοχή του σε ένα μιούζικαλ τον παρότρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Το 2007 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Θεμέλιο του Ν. Βασταρδή.

Έγινε γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί". τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Ρόδο και να ασχολείται με το θεατρικό εργαστήρι «Αγιούτο» το οποίο άνοιξε και λειτουργεί ο ίδιος, με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα να είναι πολύ περιορισμένες. Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του μουσικό δίσκο single με τίτλο "Η αγάπη μου ένα βράδυ", το οποίο κατάφερε να γίνει χρυσός δίσκος. Το 2010 εμφανίστηκε σε ροκ μουσική σκηνή.