«Η μικρή μου κόρη εδώ και ένα μήνα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την επιθυμία της Μαρινούλας

Το ζητάει καθημερινά και ανελλιπώς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η μικρή μου κόρη εδώ και ένα μήνα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την επιθυμία της Μαρινούλας

Συζήτηση για τα Χριστούγεννα, τις ετοιμασίες και τα δώρα άνοιξαν στο πλατό του MEGA, στην εκπομπή "Ελένη", το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11 και η παρουσιάστρια, όπως και η συνεργάτιδά της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, δήλωσαν πως δεν είναι καθόλου έτοιμες να στολίσουν, αλλά ο μόνος λόγος που θα το κάνουν είναι τα παιδιά τους.

Η Ελένη Μενεγάκη τότε μάλιστα αποκάλυψε πως η κόρη της, η μικρή Μαρίνα, το τελευταίο διάστημα της ζητάει συνεχώς να κατεβάσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να "μεταμορφώσουν" επιτέλους το σπίτι τους, κάτι που η ίδια αποφεύγει.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκης για την επιθυμία της μικρής Μαρίνας

«Σκέφτομαι αν δεν είχα παιδιά, θα στόλιζα; Μπορεί να μην στόλιζα φέτος! Αλλά υπάρχει περίπτωση να μην στολίσω; Καμία! Και θα στολίσω και μπισκότα θα φτιάξω», είπε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και δήλωσε για το παιδί της:

«Μα δεν σε κυνηγάνε; Εμένα η μικρή μου κόρη μπορεί να μου το λέει κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα και της λέω συνέχεια “περίμενε λίγο ακόμα, περίμενε, περίμενε”. Εντωμεταξύ είναι και ο καιρός που δεν βοηθάει. Δεν σου κάνει κέφι να πας να στολίσεις» - βέβαια πριν λίγες μέρες μπήκε στο πλατό μοιράζοντας μελομακάρονα και υπονοούμενα.

Δείτε επίσης: Μελομακάρονα του ονείρου - Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ' έξω και μελωμένα από μέσα

Η σπάνια κοινή εμφάνιση μάνας και κόρης

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά της, θέλοντας να προστατεύσει την οικογένεια της από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει για τα παιδιά της, τον γιο της δεν τον ενδιαφέρει η έκθεση μπροστά στις κάμερες, ωστόσο, η Λάουρα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα media, για το λόγο κιόλας αυτό η παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει στις κάμερες να τις βάζουν μπλερ στο πρόσωπο όταν τις απαθανατίζουν μαζί.

Όσον αφορά τώρα την δυο μικρότερες κόρες, Βαλέρια και Μαρίνα, η ίδια δεν επιθυμεί να δείχνει τα πρόσωπα τους, καθώς είναι ακόμη ανήλικες και θέλει να τις προστατεύσει, μέχρι να ενηλικιωθούν και να αποφασίσουν μόνες τους αν θέλουν να βγουν στη δημοσιότητα.

Πρόσφατα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με την μικρότερη της οικογένειας, Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από τη σχέση της και τον έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως είδαμε από τον φωτογραφικό φακό που τις απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει. Σήμερα είναι 8 ετών και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από όταν ήταν λίγο πιο μικρή.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια του MEGA, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και αέρινη, μέσα στο girly φόρεμα της!

Δείτε επίσης: Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη