«Πάντα κάτι γινόταν και χαλούσε...» -  Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την συμμετοχή της στην τηλεόραση

«Το Asia Express ήταν το καλύτερο απ’ όλα όσα έχω κάνει»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Για τις συμμετοχές της στην τηλεόραση αλλά και για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη κατά καιρούς, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 15/11 στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, στις φήμες που την ήθελαν να μπαίνει στο I'm Celebrity get me out of Here.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την συμμετοχή της στα reality

«Στο παρελθόν έχω κάνει διάφορα δοκιμαστικά για εκπομπές αλλά δεν έτυχε να κάτσε κάτι και να πούμε ότι προχωράμε. Πάντα κάτι γινόταν και χαλούσε» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.

«Ξύπνησα το πρωί και δέχθηκα κάτι μηνύματα ότι θα είμαι στον Άγιο Δομίνικο. Ήμουν στο Nomads, μετά στο Asia Express, φαντάζεσαι να τα έπαιρνα όλα σβάρνα και να πήγαινα και στο Celebrity;» απάντησε η τραγουδίστρια

«Πρόταση δεν μου έγινε. Απλώς κάποια στιγμή… ασ’ το. Όχι. Δεν θέλω να πω... Το Asia Express ήταν το καλύτερο απ’ όλα όσα έχω κάνει. Και οικονομικά ήταν πολύ εντάξει για μένα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων Χριστίνα Κολέτσα.

Δείτε επίσης: «Τρέχαμε όλοι με τα εσώρουχα, τις φόρμες...» - Νύχτα τρόμου για τη Χριστίνα Κολέτσα στη Μελβούρνη

«Παλαιότερα δεν έβλεπα το φλερτ. Τώρα με φλερτάρουν πιο πολύ από ποτέ. Αν μου πει κάποιος μία έξυπνη ατάκα, το δέχομαι» είπε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη ανά διαστήματα ανέφερε: «Μόνο ένα και δυο; Πολλά. Έχω κινηθεί νομικά στο παρελθόν».

Δείτε εδώ το βίντεο:


Η αποκάλυψη της για την προσωπική της ζωή

«Μου έχουν κάνει άπειρες προτάσεις γάμου. Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά», αποκάλυψε η Χριστίνα Κολέτσα.

«Ήθελα να έχω οικογένεια. Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ», εξμολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση που έκανε χρόνια και αναφέρθηκε και στο ποίημα που την στιγμάτισε.