«Ο κύριος που κάθεται δίπλα μου είναι γελοίος και λέει ψέματα! Ντροπή σου» - Σε αμηχανία η Στεφανίδου με το ξέσπασμα του Κούγια σε δημοσιογράφο του T-Live

Αδιανόητο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο κύριος που κάθεται δίπλα μου είναι γελοίος και λέει ψέματα! Ντροπή σου» - Σε αμηχανία η Στεφανίδου με το ξέσπασμα του Κούγια σε δημοσιογράφο του T-Live

Το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11 ξεκίνησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας (δείτε την εδώ), παρά τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα του Αλέξη Κούγια τα οποία προηγήθηκαν (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε κατά τις 16:00 το απόγευμα και έξω από το δικαστήριο περίμεναν ολόκληρα συνεργεία για να μεταφέρουν το απαραίτητο ρεπορτάζ. Από την αίθουσα βγήκε ο ποινικολόγος, ο οποίος την ώρα που μιλούσε στην κάμερα του ALPHA και της εκπομπής T-Live προέβη σε ένα ακόμη αδιανόητο ξέσπασμα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου και του δημοσιογράφου Ιάσονα Τσόλη.

Το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

«Πληροφορήθηκα ότι στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να με μιμείται και με έναν εντελώς γελοίο τρόπο να χρησιμοποιεί φράσεις που με αφορούν. Επειδή χθες έκανα για πρώτη φορά μία εξαίρεση… Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί σου. Το έκανα για την πρώην σύζυγό μου», είπε αρχικά και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Με ξέρετε από παιδί. Υπήρχε περίπτωση ποτέ να σας γελοιοποιήσω εσκεμμένα;».

Ωστόσο, εκείνος συνέχισε: «Επίσης πληροφορήθηκα ότι ο κύριος που κάθεται δίπλα μου, βγήκε έξω από το ακροατήριο σήμερα και ενημέρωσε το κοινό σας ότι δήθεν την ώρα της απολογίας της κυρίας Πισπιρίγκου έκλαιγε μόνο η ίδια και οι συγγενείς της, ενώ όταν κατέθετε ο κύριος Δασκαλάκης... Πρόκειται για γελοίο πρόσωπο και λέει ψέματα. Ντροπή σου! Ντροπή σε όλους σας που δικάζετε μία αθώα γυναίκα» και έπειτα πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε.

Έπειτα στις κάμερες, μεταξύ άλλων, είπε για την απολογία: «Μεταφέραμε σχεδόν τα πάντα από την ώρα που ανέβηκε στο εδώλιο η κατηγορούμενη για να απολογηθεί. Μεταφέραμε ακόμα και το κλίμα, εκεί είμαστε κι εδώ είμαι κάθε φορά σε αυτή τη δίκη, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε, σχεδόν 10 μήνες για να καταγράφουμε επ’ ακριβώς όλα όσα λέγονται στη δικαστική αίθουσα, αλλά και το κλίμα που επικρατεί και κατά την εξέταση των μαρτύρων αλλά και στην απολογία της κατηγορούμενης».