«Ποιεί ήθος ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού και φάρμακα για την φαλάκρα...» - "Καταπέλτης" ο Σταύρος Νικολαϊδης για τον Κυριάκο Βελόπουλο

«Δεν ξέρουμε καν αν θα είναι στην επόμενη Βουλή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ποιεί ήθος ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού και φάρμακα για την φαλάκρα...» -

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε το Σταύρος Νικολαϊδης κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικά με τις δηλώσεις του για την ηθοποιό Θέμις Μπαζάκα, στην εκπομπή Το Πρωινό. Η συνέντευξη προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15/11 στην εκπομπή του ANT1.

Eδώ και μερικές ημέρες έχει προκληθεί σάλος στους κόλπους της εκκλησίας μετά τη δήλωση της Θέμις Μπαζάκα για το ότι θα έπρεπε να καταργηθούν τα θρησκευτικά από το σχολείο και να ενταχθεί ως μάθημα η σεξουαλική αγωγή (δείτε εδώ τι είπε).

Το ξέσπσμα του Σταύρου Νικολαϊδη κατά του Κυριάκου Βελόπουλου

«Κάνω πολύ σπάνια βίντεο στα social media, δεν ασχολούμαι, αλλά τώρα έφτασα μέχρι εδώ. Δεν φτάνει που οτιδήποτε και να πούμε σε μια συνέντευξη, δεχόμαστε επίθεση; Μιλάω γενικά για τους καλλιτέχνες αλλά και για τον οποιονδήποτε» ανέφερε αρχικά.

«Οποιοσδήποτε λέει την άποψη του σε μια συνέντευξη, βγαίνει ο κάθε αργόσχολος και τρώει επίθεση και βρισίδια στα ανώνυμα social. Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημείο ένας αρχηγός κόμματος να μιλάει από το βήμα της βουλής για τη συνέντευξη μιας ηθοποιού που δήθεν δεν ήξερε και το όνομα της;».

«Δηλαδή άμα ο Βελόπουλος δεν ξέρει το όνομα της Μπαζάκα, δείχνει την άποψη του και τη θέση που έχει απέναντι στον πολιτισμό. Χαρακτηρίζει μια ηθοποιό ανήθικη από το βήμα της βουλής; Γιατί; Επειδή είπε την άποψη της; Δεν το καταλαβαίνω! Αυτή είναι η άποψη της! Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψη μας;» πρόσθεσε.

«Να διορθώσω αυτό για το ήθος, που όλοι το έχουν καραμέλα και το λένε και είναι λάθος. Ηθοποιός δεν σημαίνει ποιώ ήθος! Στην αρχαία γλώσσα ήθος σήμαινε ο χαρακτήρας, άρα ο ηθοποιός λεγόταν αυτός που έπλαθε χαρακτήρες.»

«Αυτό σημαίνει, κ. Βελόπουλε, ηθοποιός. Αλλά και τη σημερινή έννοια του όρου να το πάρουμε, γιατί είναι υποχρεωμένος ένας ηθοποιός σώνει και καλά να ποιεί ήθος; Δεν είναι άνθρωπος αυτός; Εδώ δεν ποιούν ήθη οι ίδιοι οι ιερείς! Ή μήπως ποιεί ήθος ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού και φάρμακα για την φαλάκρα... Δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει ο κύριος Βελόπουλος στην πολιτική, δεν ξέρουμε καν αν θα είναι στην επόμενη Βουλή...» είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Δείτε εδώ το βίντεο: