Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο για αυτήν» - Έληξε τη συζήτηση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με ταχείες διαδικασίες

Μετά το εξώδικο που της έστειλε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο για αυτήν» - Έληξε τη συζήτηση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με ταχείες διαδικασίες

Εδώ και μέρες έχει δημιουργηθεί θέμα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου της έκανε περιοριστικά μέτρα, στέλνοντάς της εξώδικο. Δημοσιογράφος του Breakfast at Star, λοιπόν, την συνάντησε και την ρώτησε γι' αυτό, με την ίδια να εξηγεί πως αισθάνεται μετά από αυτή την κίνησή της και τι σκοπεύει να κάνει στη συνέχεια.

Πραγματοποίησε, μάλιστα, και κάποιες δηλώσεις για τη ληστεία στο φαρμακείο του συντρόφου της, Σπύρου Μαρτίκα, στο Κερατσίνι, κατά την οποία η φαρμακοποιός που βρισκόταν εκεί σχεδόν πάλεψε με τον κλέφτη για να σώσει τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο (δείτε εδώ τι είπε).

Η νέα δήλωση της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα περιοριστικά μέτρα στην Παπαδοπούλου

«Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το εξώδικο προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το έχω στείλει, το έχει λάβει. Δεν με αφορά αν θα βγει να ζητήσει συγγνώμη για οτιδήποτε. Εγώ θα ήθελα να μην ξαναμιλήσει για μένα, όπως κι εγώ για εκείνη. Δεν θα ήταν σωστό, δεν είμαι τέτοια κοπέλα. Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο για αυτήν. Είμαι πιο ήρεμη μετά από αυτό»

Η απάντηση της Ευρυδίκης για την εξώδικο

Η πρώην φίλη της απάντησε σε όλο αυτό το θέμα μέσα από την εκπομπή "Fay's Time", του καναλιού ΣΚΑΪ, σε τηλεφωνική σύνδεση με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, αλλά έκανε και ένα σχόλιο για εκείνη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Φαίη μου, φέτος ήμουν στην Καλαμπάκα το καλοκαίρι. Και ήρθε ένας μπαμπάς στο κατάστημα με τα κοσμήματα, που διατηρώ και μου είπε, ότι οι κόρες του επέβαιναν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών, σίγουρα όλα αυτά μας αφορούν όλους, και θα έπρεπε σε αυτά να επικεντρωθούμε. Όλα τα άλλα θέματα είναι το τίποτα. Και με το τίποτα δε θέλω να ασχοληθώ.

Απάντησα στο τηλέφωνο, μόνο και μόνο, γιατί σε εκτιμώ και επειδή και εσύ βάλεσσαι από παντού (αναφερόμενη στην κόντρα της παρουσιάστριας με την Κατερίνα Καινούργιου), καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ασχολούμαστε με τα ουσιώδη και όχι με το τίποτα. Δεν αφορά κανέναν όλο αυτό, το επικροτώ να κάνει αυτό, που έχει στην ψυχή του. Εμείς θα έχουμε μέσα μας μόνο αγάπη και φως, και συνεχίζουμε. Και αυτό το λέω και για εσένα Φαίη, γιατί αυτό το διάστημα βάλλεσαι από παντού και η εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σου, με έκανε σήμερα που με πήραν οι συνεργάτες σου να βγω και να σου πω την όμορφη καλημέρα μου και σε εσένα και στους συνεργάτες σου», εξήγησε η επιχειρηματίας παίρνοντας θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν και λέγονται γύρω από το όνομά της.