Κατερίνα Καινούργιου: «Έδειρε» άγρια την Σκορδά και της γύρισε μπούμερανγκ...

Όλη η αλήθεια για την ανεξέλεγκτη κόντρα τους!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Έδειρε» άγρια την Σκορδά και της γύρισε μπούμερανγκ...

Η συναδελφική αλληλεγγύη εντελώς ξαφνικά πήγε περίπατο, όπως και οι φιλοφρονήσεις του παρελθόντος. Σχέση ΚαινούργιουΣκορδά άλλη μια φορά στα κόκκινα, με την έξαλλη αντίδραση της πρώτης, που αντί λογικά να απολαμβάνει την επιτυχία της πρωτιάς, έκανε μια επίθεση άνευ προηγουμένου στην Φαίη Σκορδά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και «καταδικάστηκε» από όλους. Και ενώ στο γήπεδο της τηλεόρασης η Καινούργιου έβαζε συνεχόμενα γκολ, σε αυτό το παιχνίδι ήταν φάουλ χάνοντας την ψυχραιμία της.

«Χτύπημα κάτω από την ζώνη η αναφορά της Καινούργιου στα νούμερα της Φαίης» και «άκομψα τα σχόλια της καριέρας λόγω γάμου στην εκπομπή Super Κατερίνα» είναι η γενική κατακραυγή του κόσμου και νούμερο ένα trend στο X (πρώην twitter), που έστησε στον τοίχο την Κατκέν για το πρωτοφανές παραλήρημα (διαβάστε εδώ τα σχόλια του κόσμου). Η Σκορδά από την πλευρά της αρκέστηκε να στείλει μηνύματα και πολλά «σας αγαπώ» σε συνεργάτες και ανθρώπους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Και εδώ που τα λέμε, πάλι καλά, γιατί τι πιο άβολο, να σου μεταφέρει στο αυτί την ώρα της εκπομπής η αρχισυντάκτριά σου ότι στον ALPHA η Καινούργιου σε «δέρνει» αλύπητα.

Κατερίνα Καινούργιου Φαίη Σκορδά

Ανεξέλεγκτη κόντρα Καινούργιου - Σκορδά χωρίς τελειωμό!

Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί της Κατερίνας Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά, άφησαν όλους όχι μόνο με το στόμα ανοιχτό αλλά και με μια πικρή γεύση και την αίσθηση ότι λογικά η τηλεοπτική εμπειρία της, θα έπρεπε να της είχε διδάξει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τηρούνται οι κανόνες ψυχραιμίας. Και εφόσον η ίδια και εκτός τηλεόρασης έχει μια καθωσπρέπει εικόνα, θα έπρεπε κάποιος να της πει εκείνη την στιγμή ότι της πάει πολύ περισσότερο από εκείνη που είδαμε να έχει όταν σηκώθηκε όρθια φωνάζοντας: «Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα», «Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα» και πετώντας στα σκουπίδια την συναδελφική αλληλεγγύη και το παρελθόν της μαζί. Γιατί το twitter με την φράση «Ας μην ξεχνά και εκείνη με τι νούμερα ξεκίνησε σε μικρότερα κανάλια» της το θύμισε και δεν της συγχώρεσε που ξέχασε ότι και εκείνη πριν από μερικά χρόνια έκανε 5% και η Σκορδά 30%.

Μην πείτε ψέματα, γιατί σίγουρα όλοι απορήσαμε γιατί η Καινούργιου, όχι μόνο δεν απολαμβάνει την επιτυχία, αλλά ψάχνει «δράκους» που δεν υπάρχουν, αντί να ζει το παραμύθι. Μην πείτε ψέματα, όλοι απορήσαμε πως και ξέχασε ότι η καριέρα της Φαίης δεν στήθηκε επάνω σε κανέναν Λιάγκα, αλλά από πριν. Τέλος λοιπόν τα ψέματα! Καινούργιου - Σκορδά, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται σε κόντρα. Η άποψη που είχε η Φαίη στην εκπομπή της «Fay's time» για την κόντρα ΜικρούτσικουLight, σίγουρα δεν ήταν η αιτία αλλά μάλλον η αφορμή και το κερασάκι στην τούρτα σε μια κόντρα εκτός ελέγχου πλέον που κρατάει χρόνια και όπως φαίνεται δεν έχει τελειωμό... (μπες εδώ και δες)