«Αισθάνομαι εγκλωβισμένη...» - H εξομολόγηση της Demy για τον σύντροφό της και την εικόνα του "καλού παιδιού"

Τι είπε για το ενδεχόμενο του γάμου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αισθάνομαι εγκλωβισμένη...» - H εξομολόγηση της Demy για τον σύντροφό της και την εικόνα του

Για τον σύντροφό της, την εικόνα της αλλά και για το ενδεχόμενο του γάμου στη ζωή της, μίλησε η Demy, το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Fay’s Time. Η τραγουδίστρια μίλησε μάλιστα για το πως αντδρούσε παλιότερα στα ψευδή δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για εκείνη.

H εξομολόγηση της Demy για την εικόνα του "καλού παιδιού"

«Κάναμε remake το "Θέλω να με κρατάς" που είναι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Ηρούς... Είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο, οπότε θέλω να τον προστατεύσω (δείτε τη κοινή τους εμφάνιση στα μπουζούκια). Αν έχει υπάρξει ζήλεια στη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο έχει υπάρξει μόνο από τη δική μου πλευρά, ο άνθρωπος είναι βράχος. Δεν με απασχολεί ο γάμος αυτή τη περίοδο αλλά γενικά είναι κάτι που θέλω να συμβεί.»

«Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού, πολλές φορές. Δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους και τα ροζ, έχω πολλές πλευρές, θέλω να γίνει ξεκάθαρο. Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα για μένα και για ακραίες συμπεριφορές μου και σχέσεις που δεν υπήρχαν.Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου κι έκλαιγα. Σήμερα άνετα θα μπορούσα να κινηθώ νομικά», είπε η Demy.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

«Δεν ισχύει ότι παντρεύτηκα μυστικά και λέω αλήθεια. Ζούμε με τον σύντροφό μου σα να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι απόλυτα ο ένας στον άλλο. Έχω διαβάσει πολύ χειρότερα δημοσιεύματα από τον υποτιθέμενο γάμο μου», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν μου έχει συμβεί κάτι τρομακτικό με θαυμαστές, είχα κάτι προτάσεις γάμου. Γελάω πολύ όταν κάποιοι κάνουν λάθος το όνομα μου. Με έχουν πει Ντέπυ και Νταίζη».