Spoiler Alert: «Θα έχουμε ένα ναυάγιο στο οποίο θα...» - Oλά όσα αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης για τη "Γη της Ελιάς"

«Ε, δεν θα είναι μόνο η άλλη σειρά!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Spoiler Alert: «Θα έχουμε ένα ναυάγιο στο οποίο θα...» -  Oλά όσα αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης για τη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11, ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις εξελίξεις), έδωσε μερικά spoilers για την αγαπημένη σειρά ενώ αναφέρθηκε και στην είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου.

Oλά όσα αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης

«Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι αρσενικό παλιάς κοπής. Παίζει μπαλίτσα με βασίλισσες. Δεν πρέπει να ταραχθεί λίγο η ζωή της Άντζελας Γκερέκου στη σειρά; Μετά τη μπουνάτσα έρχεται η καταιγίδα και ποιος είναι ο πιο ιδανικός να φέρει καταιγίδα;».

«Θα έχουμε ένα ναυάγιο. Ε, δεν θα είναι μόνο η άλλη σειρά! Θα έχουμε και εμείς ναυάγιο στη δική μας τη σειρά, μικρότερης εμβέλειας, δεν θα είναι τόσο υπερπαραγωγή. Θα έχουμε ένα ναυάγιο στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν δύο πολύ αγαπημένοι χαρακτήρες και θα έρθουμε όλοι σε μεγάλη αγωνία στην τοπική κοινότητα της Μάνης».

«Η σειρά αυτή τη στιγμή πάει τρίτη χρονιά και διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Με βάση τον ανταγωνισμό μιλάω. Πάντα με βάση τον ανταγωνισμό μιλάω γιατί φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο ισχυρός από τις προηγούμενες χρονιές. Άρα, η Βάνα Δημητρίου ξέρει πότε καλά τι θα γίνει σειρά. Ξέρει πότε ένα ζευγάρι θα είναι καλά, πότε θα ρίξει μία εγκυμοσύνη στην Ιουλία...»

Δείτε εδώ όλα όσα είπε:

Τι θα δούμε σήμερα 15/11

Η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με τη Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα. Ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση προς τη Φιλιώ και η αντίδρασή της τον σοκάρει, ενώ η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη λέγοντάς του: «Ωραία περάσαμε χθες, είχα τραπέζι στον Ορέστη με τη Δήμητρα».

Ο Στάθης βρίσκει μια ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική κι επιτέλους το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο: «Κοίταξε, Μάνο, θέλω να ξέρεις ότι έχω κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα περιουσιακά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου, στα 30»

«Άρχισα να παίρνω....» - Τι αφαίρεσε και τι πρόσθεσε στην διατροφή του ο Τάσος Ιορδανίδης και έχασε 30 κιλά

Γη της Ελιάς: «Η Αρετή παίρνει σβάρνα όλη την Αρεόπολη! Πάει στο σπίτι του Ισίδωρου και...» - Spoiler μεγατόνων από τον Ανδρέα Γεωργίου για τα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς (17/11): «Εσύ συμφωνείς με αυτά τα ξεφτιλίκια;» - Η Αρετή σπαράζει έξω από το σπίτι της Ιουλίας

Γη της Ελιάς: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη» - Οριστικό τέλος για την Χάιδω και τον Λυκούργο;

Η Γη της Ελιάς (16/11): Την παρενοχλεί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τον χτυπάει στο κεφάλι

Έκπληξη στην Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ιουλίας - Περιμένει το δεύτερο παιδί του Στάθη

«Τσακωθήκαμε δύο φορές...» - Η αποκάλυψη της Θάλειας Ματίκα για την πρόταση γάμου του Τάσου Ιορδανίδη