«Μίλησα με τον σύζυγό της και...» - Η απάντηση του Κωνσταντάρα για την τηλεοπτική συνάντηση με την Λασκαράκη

Πως κύλησε η συνέντευξη τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μίλησα με τον σύζυγό της και...» - Η απάντηση του Κωνσταντάρα για την τηλεοπτική συνάντηση με την Λασκαράκη

Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε δημόσια έξοδο του, με τον δημοσιογράφο να απαντάει στις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την συνάντηση του με την Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή The Break, μετά το σούσουρο που έγινε σχετικά με το ποιος θα είναι παρουσιαστής.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, ήταν να παρουσιάσει την εκπομπή του ΣΚΑΙ που προβάλλεται κάθε Κυριακή μαζί με την ηθοποιός, ωστόσο, εν τέλει την ανέλαβε αποκλειστικά η ίδια μόνη της (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει).

Η απάντηση του Κωνσταντάρα για την συνάντηση με την Λασκαράκη

«Η Βάσω Λασκαράκη μου φέρθηκε πολύ ωραία στην εκπομπή της, την συμπάθησα πάρα πολύ. Θα πάω να την δω στο θέατρο. Μίλησα με τον σύζυγό της, μου είναι συμπαθής και εκείνος. Δεν έχω παράπονο που δεν έκαναν εγώ την εκπομπή. Όταν δεν ανοίγει μια πόρτα, ανοίγουν άλλες καλύτερες», δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στις κάμερες.

Η συνέντευξη του στην εκπομπή The Break

Καλεσμένος βρέθηκε την Κυριακή 12/11. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που έγινε με την ηθοποιό, όταν εκείνος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της.

«Μην αφήσεις κάποιον άλλον να κάνει εκπομπή» της είπε αρχικά με χιούμορ θέλοντας να σπάσει τον πάγο.

«Δεν μου αρέσει το ύφος σου» απάντησε στο ίδιο στιλ η ηθοποιός.

«Οι ηθοποιοί έχετε κατακλύσει την τηλεόραση και μας έχετε πάρει όλες τις εκπομπές, το οποίο σε πολλούς το θαυμάζω. Όχι σε όλους. Δεν λέω ότι ήρθαν οι ηθοποιοί να μας φάνε τις δουλειές, μπορεί κάποιοι να το κάνετε και καλύτερα από εμάς» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Θα δω την εκπομπή... Ευλόγως με ρωτάνε αν θα δω την εκπομπή που μου “έφαγε”, λέω να την δω για να δω αν την κάνεις καλύτερα από εμένα. Μάλιστα, μια μέρα είπα με όλη μου την αγάπη, παρότι δεν γνωριζόμαστε, τι ωραία που τα πήγες στην εκπομπή και υπήρχε κόσμος που έλεγε πως σε ειρωνεύομαι. Επειδή είμαι νουμεράκιας, το δικαιολόγησα. Είμαι ψυχοπαθής με τα νούμερα» είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας