«Είδα ότι σκότωσα κάποιον! Φοβόμουν μη με πιάσουν μετά» - Το όνειρο της Ελεονώρας Μελέτη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της

Ποια απήγαγε η Χαμάς;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είδα ότι σκότωσα κάποιον! Φοβόμουν μη με πιάσουν μετά» - Το όνειρο της Ελεονώρας Μελέτη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της

Το Mega Καλημέρα σήμερα Πέμπτη 16/11 έκανε έναρξη με αποκαλύψεις! Συγκεκριμένα τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η Νανά Παλαιτσάκη αποκάλυψαν τα όνειρα που είδαν, τα οποία ήταν... λίγο περίεργα από όλες τις απόψεις με τους συναδέλφους του να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Αρχικά την συζήτηση ξεκίνησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που αποκάλυψε το όνειρο της δημοσιογράφου, αφού του φάνηκε πολύ περίεργο.

«Η Νανά μας έχει έρθει αναψοξυπνημένη γιατί αυτό που είδε στο όνειρό της δεν έχει ξαναγίνει. Έκαναν απόβαση στην Αίγινα οι άνδρες της Χαμάς και την απήγαγάν», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος για την συνάδελφο του.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το όνειρο της

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή, το δικό της όνειρο εξομολογήθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη που μοιράστηκε πως «Εγώ πάλι είδα ότι σκότωσα κάποιον. Ήταν για σκότωμα αυτός γιατί ήταν εγκληματίας, αλλά επειδή τον σκότωσα εγώ από σπόντα, φοβόμουν μη με πιάσουν μετά».

Δείτε επίσης: Η δημόσια αποκάλυψη της Μελέτη για περιστατικό στην παραλία με τον Θοδωρή Μαροσούλη