Ολόκληρο ''θηρίο'' το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Φαίης Σκορδά με χρυσές & λευκές μπάλες - Έδενε ''γάντι'' στο νεοκλασικό σπίτι της

«Και του χρόνου με υγεία κ χαρές»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά μέσα στο καλοκαίρι, που μας πέρασε πήρε μία σημαντική απόφαση για τη ζωή της με την παρουσιάστρια να μετακομίζει σε νέο σπίτι μαζί με τους δύο της γιους, στα Νότια Προάστια (δείτε εδώ την θέα από το μπαλκόνι της).

Μέσα από αναρτήσεις, που συχνά πυκνά κάνει η Φαίη Σκορδά στο instagram βλέπουμε σημεία από το νέο της σπίτι, το οποίο έχει ξύλινα πατώματα, πιο κλασσικά έπιπλα και γενικότερα γήινους τόνους στους τοίχους.

Την Τετάρτη (15/11) μάλιστα η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο ταίριαξε άψογα στο σαλόνι της. Μέσα από βίντεο, που δημοσίευσε η ίδια στο instagram είδαμε τόσο τη διαδικασία του στολισμού, όσο και το τελικό αποτέλεσμα.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Φαίης Σκορδά

«Φέτος θα είναι τα πιο όμορφα..
Και του χρόνου με υγεία κ χαρές», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά - Δέντρο

Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να επισκέπτεται συχνά την Χαλκιδική όπου έχει εξοχικό σπίτι (δείτε φωτογραφίες), ωστόσο μεγάλη της αγάπη είναι το Κιλκίς. Εκεί μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της.

Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα ταξιδεύει στον τόπο καταγωγής της για να δει την οικογένεια της και να χαλαρώσει με το μυαλό της να γυρνάει στα παλιά καλά χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι των γονιών της, δείχνοντας μας όμορφες γωνιές της μονοκατοικίας.

Το σπίτι τους όπως φαίνεται, βρίσκεται μέσα στην φύση και διαθέτει έναν μεγάλο καταπράσινο κήπο γεμάτο δέντρα και φυτά, ενώ έχουν και κούνιες για να παίζουν τα παιδιά.

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Φαίη Σκορδά σπίτι των γονιών της