«Και τις ξανθιές θα πρέπει να καταργήσουμε!» - Διχασμένη η Μελέτη με την απόφαση της Πρωτοψάλτη να κόψει τη λέξη ''χοντρή'' από τραγούδι της

Τα σχόλια για την απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πρόσφατη απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αλλάξει τον στίχο από το τραγούδι ''Άδωνις'', το οποίο υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει φέρει αντιδράσεις τόσο από το δημιουργό, όσο και από άλλον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια αποφάσισε, πως σήμερα ο στίχος ''και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά
Κυριακή να της φύγει το στρες'' αποτελεί κομμάτι του bodyshaming και έτσι θέλησε να αφαιρέσει τη λέξη ''χοντρή''.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης από τη μεριά του απάντησε σχετικά με την απόφαση αυτή (δείτε εδώ τι είπε) με το πάνελ του Mega Kαλημέρα και την Ελεωνόρα Μελέτη να παραθέτουν ανοιχτά τη θέση τους την Τετάρτη (15/11).

Το σχόλιο της Ελεωνόρας Μελέτη για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Παιδιά είναι λάθος το σκεπτικό, δηλαδή πάμε να καταργήσουμε την Αναγέννηση, που το πρότυπο της γυναίκας ήταν συγκεκριμένο, πάμε να κατεβάσουμε την Αφροδίτη της Μήλου, δεν γίνεται όμως ρε παιδιά. Άρα να καταργήσουμε και τον κοντό με τη γραβάτα, αυτό μου λέτε. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο τέλος.

Και τις ξανθιές θα πρέπει να καταργήσουμε και τα ανέκδοτα θα πρέπει να καταργήσουμε. Παιδιά, δεν γίνεται. Εμένα η δική μου λογική λέει, ότι αυτά έγιναν σε εποχές, όπου ακουγόντουσαν διαφορετικά, δεν δημιουργούσαν προβλήματα. Πάμε τώρα να γράψουμε την επόμενη ιστορία χωρίς να πειράξουμε την προηγούμενη», είπε η Ελεωνόρα Μελέτη.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο και σχολίασε σχετικά με το τραγούδι πως «Θεωρώ προσωπικά ότι από την μια μπορώ να καταλάβω από που εμπνεύστηκε για αυτή την απόφαση, αλλά θεωρώ υπερβολικό το να αλλάζουμε ένα τραγούδι 40 ετών. Και το "Ξύλο βγήκε από το παράδεισο" βλέπουμε τους καθηγητές να χαστουκίζουν τα κορίτσια, που σήμερα θα το καταγγείλαμε, αλλά δεν θα μοντάρεις μια ολόκληρη εκπομπή».

Στην άποψη της συμφώνησε και όλη η ομάδα της εκπομπής του Happy Day!