«Είναι μία προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι...» - Η απάντηση του Κραουνάκη στην Πρωτοψάλτη για το τραγούδι "Πάμε στον Άδωνι για καφέ"

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αφαίρεσε της λέξης «χοντρή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι μία προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι...» - Η απάντηση του Κραουνάκη στην Πρωτοψάλτη για το τραγούδι

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποίησαν συναυλία στο "Παλλάς" Τρίτης 14/11. Μία από τις αξιοσημείωτες στιγμές ήταν όταν η τραγουδίστρια είπε το κομμάτι "Πάμε στον Άδωνι για καφέ", αφαιρώντας από τους στίχους μια λέξη.

Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια δεν τραγούδησε το σημείο "και μια χοντρή", καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο το bodyshaming.

Αυτοί είναι οι στίχοι του τραγουδιού:

«Πάμε στον Άδωνι για καφέ
που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά
και αράζουνε και αθλητές
και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά
Κυριακή να της φύγει το στρες»

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Σταμάτη Κραουνάκη με τίτλο "Ο Τίγρης" και τον ρώτησαν σχετικά με την απόφαση αυτή της τραγουδίστριας που έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming. Θα απαντήσω για να μη λυσσάξετε. Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ κάθε φορά που λέω το τραγούδι στη λέξη "χοντρή" τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται» ανέφερε αρχικά.

«Αυτό είναι μία προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς και τα λοιπά… αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν με νοιάζει. Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, ούτε κι εκείνη μαζί μου», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την απαράδεκτη ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου περί παρένθετης μητέρας. «Είμαστε φίλοι με τον κύριο Κασσελάκη, απέφυγα να τον υποχρεώσω να έρθει εδώ σήμερα. Του ευχήθηκα για τον γάμο. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητα πράγματα. Δεν ήθελα να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Τον ακολουθούν παντού γιατί... Ελλάδα χρυσό μου. Δεν βαριέσαι... Πάμε να βγάλουμε τη χώρα από τη λάσπη», είπε.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο και σχολίασε σχετικά με το τραγούδι πως «Θεωρώ προσωπικά ότι από την μια μπορώ να καταλάβω από που εμπνεύστηκε για αυτή την απόφαση, αλλά θεωρώ υπερβολικό το να αλλάζουμε ένα τραγούδι 40 ετών. Και το "Ξύλο βγήκε από το παράδεισο" βλέπουμε τους καθηγητές να χαστουκίζουν τα κορίτσια, που σήμερα θα το καταγγείλαμε, αλλά δεν θα μοντάρεις μια ολόκληρη εκπομπή».

Στην άποψη της συμφώνησε και όλη η ομάδα της εκπομπής του Happy Day!