«Είναι ένα θαύμα της φύσης!» - Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο για τη γέννηση της δεύτερης κόρης του

Η αποκάλυψη για το όνομα που θα της δώσουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι ένα θαύμα της φύσης!» - Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο για τη γέννηση της δεύτερης κόρης του

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Ιβάν Σβιτάιλο (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο) με τον ηθοποιό να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star για το ευχάριστο γεγονός.

Το απόσπασμα προβλήθηκε την Πέμπτη (16/11) με τον Ιβάν Σβιτάιλο να λάμπει από ευτυχία για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του στη ζωή. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το πρώτο μέλος περιμένει το δεύτερο να έρθει σπίτι, όπως και όλοι οι φίλοι τους.

Όσο για το όνομα ο Σβιτάιλο αποκάλυψε, πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πιο θα είναι αυτό, καθώς ακόμα δεν έχουν προλάβει να βγουν από το μαιευτήριο να μπουν σε ρυθμούς προσαρμογής.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο για τη γέννηση της κόρης του

«Σας ευχαριστώ! Ζούμε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Είναι πολύ ιδιαίτερη η στιγμή, είναι ένα θαύμα της φύσης, το οποίο καμιά φορά προτρέχουμε οι άνθρωποι και δεν αντιμετωπίζουμε σωστά όλα αυτά τα φυσικά, που γίνονται από μόνα τους.

Το παιδί έρχεται και γεμίζει ό,τι κενά και να έχεις σαν άνθρωπος. Δεν ξέρουμε ακόμα για το όνομα που θα δώσουμε στο μωρό, είμαστε ακόμα στη δεύτερη ημέρα. Τα πάντα είναι έτοιμα και οι φίλοι και όλοι είμαστε έτοιμοι», είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Στον καναπέ της εκπομπής, «DOT» βρέθηκε καλεσμένος ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για στις δυσκολίες που συνάντησε στην ζωή του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη μάχη που έδωσε.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήθελα να αφομοιώσω τα πάντα. Ο χορός με έκανε να ξεχνάω όλα μου τα προβλήματα. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κάποιος που δεν ξέρει τη γλώσσα, έχει ξένο όνομα και δεν έχει κανέναν συγγενή στη νέα χώρα».

Μίλησε ακόμη για τη σύζυγό του, Σταυριάννα, που τον στήριξε στα δύσκολα, αλλά και για τον ερχομό της κόρης του, μετά από τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου».