Με σκυφτό κεφάλι στο Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης - Η αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπροστά στις κάμερες

Η εξέλιξη της δίκης του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με σκυφτό κεφάλι στο Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης - Η αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπροστά στις κάμερες

Την Τετάρτη (15/11) συνεχίστηκε σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για την υπόθεση του revenge porn, που έχει εκδικαστεί σε πρώτη φάση με τον εισαγγελέα να ασκεί έφεση.

Όπως έγινε γνωστό, η χθεσινή δίκη έγινε κεκλεισμένων των θηρών, ωστόσο στη συνέχεια διεκόπη (δείτε εδώ). Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού Σουσού την Πέμπτη (16/11) έγινε γνωστό, πως η δίκη θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης.

Η εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης

Να τονίσουμε εδώ, πως μέσα από τα πλάνα της εκπομπής βλέπουμε την σπάνια εμφάνιση του παρουσιαστή με μπλε μπουφάν τόσο μέσα στο αμάξι του, όσο και στη συνέχεια, που κατευθυνόταν προς το κτίριο, βιαστικός με το βλέμμα του προς τα κάτω.

Οι δηλώσεις της πρώτης καταγγέλλουσας

«Αισθάνομαι ξανά πάρα πολύ πιεσμένη ψυχολογικά. Ξυπνάνε πάλι όλες αυτές οι μνήμες που προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα είμαστε στο Εφετείο και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να υπάρξει η ποινή που αναμένω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ το ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί.

Αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε, με έπεισε ότι θα σβήσει όλα, ότι θα με βοηθήσει οικονομικά, ότι θα μου βρει δουλειά. Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτήν τη υπόθεση.

Θεωρώ ότι δεν έχει μετανιώσει. Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία μαζί μου. Την προηγούμενη φορά δεν έδωσε το “παρόν” στο δικαστήριο. Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα, γιατί ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν. Οι κοπέλες να μην ντρέπονται και να μιλάνε. Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους. Δυστυχώς, είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες... Τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Με πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει