«Αχ έχω και τον Φίλιππο τώρα, που...» - Η απάντηση και το ξεκαθάρισμα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον τσακωμό του με τον Fipster

Όλη η αλήθεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at Star, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη (16/11) με τον ίδιο να μιλάει μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου για την τηλεοπτική συνεργασία τους και όχι μόνο.

Οι δύο τους κλήθηκαν να απαντήσουν ξανά για το αν είναι ζευγάρι με την απάντησή τους να δείχνει αρνητική. Στη συνέχεια το θέμα πήγε ξανά στον Βασάλο και στη σχέση του με τον Fipster, ο οποίος πρόσφατα έκανε δημόσια παράπονα (δείτε εδώ).

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Fipster τόνισε, πως εκείνος και ο Βασάλος δεν είναι πια φίλοι, με τον Βασάλο να εξηγεί, πως ο social media manager παρεξηγήθηκε από κάτι απλό, πως εν τέλει είναι όλα καλά μεταξύ τους, καθώς και πέρασαν όλοι μαζί την ονομαστική γιορτή του Φίλιππου.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη σχέση του με τον Fipster

«Αχ έχω και τον Φίλιππο τώρα, που ξυπνάει με κακοκεφιά και αρχίζει και λέει διάφορα ασυνάρτητα. Όχι, δεν έχουμε τσακωθεί μια χαρά μαζί ήμασταν και χθες, γιόρταζε κιόλας. Χρόνια πολλά Φίλιππε και από εδώ πέρα, Μην τον ακούτε! Βγήκε προχθές το βράδυ μόνος του και μάλλον δεν πήγε καλά το βραδινό ποτό ε και ξύπνησε το πρωί και είχε νεύρα. Και λέει που θα ξεσπάσω; Στον Κωνσταντίνο...κατάλαβες;», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Breakfast at Star.