«Έκανα και ένα πισωγύρισμα κάποια στιγμή...» - Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απεξάρτησή της από το κάπνισμα

«Έχω υπάρξει καπνίστρια φανατική...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έκανα και ένα πισωγύρισμα κάποια στιγμή...» - Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απεξάρτησή της από το κάπνισμα

Με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Μακρόπουλου, στην εκπομπή Happy Day, και την αναφορά του στο τσιγάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε, το πρωί της Πέμπτης 16/11, σε μια εξομολόγηση, σχετικά με την προσπάθεια της να "κόψει" το κάπνισμα.

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απεξάρτησή της από το κάπνισμα

«Έχω υπάρξει καπνίστρια φανατική και το έχω κόψει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν μπορώ να σας πω ότι είναι η πιο εύκολη απόφαση που πήρα. Θέλει προσπάθεια, επιμονή. Έκανα και ένα πισωγύρισμα κάποια στιγμή, αλλά είναι μεγάλο δώρο αν το κόψεις» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: Παραλίγο και δε θα παντρευόταν ο Θέμης Σοφός την Τσιμτσιλή - Το άγνωστο προξενιό στη Σταματίνα

«Είχα περάσει μια φάση που το είχα κόψει μια πενταετία. Από χαζομάρα σε μια παρέα παρασύρθηκα, κάπνισα μία τζούρα, θεωρώντας ότι έχω απεμπλακεί από αυτόν τον εθισμό και τελικά το ξανάρχισα. Το έκοψα τελείως, οριστικά, πριν από 10 χρόνια και είπα δεν ξαναβάζω τσιγάρο στο στόμα μου ποτέ» εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της για τις κόρες της

«Οι κόρες μου έχουν άποψη για τα ντυσίματα μου. Ιδίως, όπου έχει παγιέτα, στραφταλιζέ, λαμπερό και έτσι ιδιαίτερα υφάσματα, τους αρέσουν πάρα πολύ. Δεν μπορούν να καταλάβουν, γιατί σε μία βραδινή έξοδο, μπορεί να βάλω παντελόνι. Η μαμά δε βάζει ένα φουστάνι, τους λέω δεν είναι παιδικό πάρτι, αλλά γενικώς τους αρέσουν αυτά, που αρέσουν στα παιδιά. Η μία μου λέει ωραίο φόρεμα, και η άλλη μου λέει να σε περιμένω θα αργήσεις;», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.