Έκαναν είσοδο πιασμένοι χέρι χέρι - Οι αγκαλιές και τα χαμόγελα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Προσπαθούν να μην απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή, ωστόσο σε κάθε κοινή τους εμφάνιση, τα φώτα και τα βλέμματα πέφτουν πάνω τους!

Τις προάλλες, για παράδειγμα, που ο φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στα μπουζούκια, στον Βοτανικό - εκεί όπου εντοπίστηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός (δείτε εδώ το μικροσκοπικό φόρεμα της παρουσιάστριας με τα στρας δίπλα του) - και, όπως είναι φυσικό, όλοι τους κοιτούσαν.

Τα τρυφερά τετ α τετ του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ στα μπουζούκια

Οι δυο τους ήταν ντυμένοι στα μαύρα, εκείνη με παντελόνα, σακάκι και τακούνια κι εκείνος με τζιν και αθλητικά, και δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν ο ένας στον άλλο όλο το βράδυ. Ήταν πολύ χαλαροί και δεν ενοχλήθηκαν από τις φωτογραφίες, ποζάροντας, μάλιστα, σε ανεβασμένη διάθεση.

Ρέμος Μπόσνιακ μπουζούκια

Ρέμος Μπόσνιακ

Ρέμος Μπόσνιακ μπουζούκια αγκαλιά

Η τρυφερή ανάρτηση του μοντέλου για την επέτειο γάμου με τον τραγουδιστή

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ γιόρτασαν πριν από ένα μήνα την 13η επέτειό τους στη Μύκονο (δείτε εδώ τις τρυφερές τους στιγμές) και την Παρασκευή 15/9 γιορτάσαν πέντε χρόνια γάμου. Το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στη Βαρυμπόμπη σε ένα ονειρικό κτήμα, με πάνω από 500 καλεσμένους και κουμπάρους τους τον Κώστα Πηλαδάκη, τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτης του Nammos, Γιάννη Παπαλέκα και παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη.

Το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός αυτό, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ της λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, γράφοντας στο story: «Ευτυχισμένη επέτειο καπετάνιε της καρδιάς μου. #5».