Χείμαρρος αποκαλύψεων η Emilia Vodos: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα backstage του My style rocks ξεσπούσε σε κλάματα γιατί...»

«Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα συνεχίσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος αποκαλύψεων η Emilia Vodos: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα backstage του My style rocks ξεσπούσε σε κλάματα γιατί...»

Η Emilia Vodos έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι I'm a celebrity get me out of here. Ο δημοσιογράφος που την συνάντησε σε έξοδο της, την ρώτησε τόσο για την συμμετοχή της στο παιχνίδι, όσο και για το My style rocks μέσα από το οποίο έγινε γνωστή.

Σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης, και συγκεκριμένα για το σκηνικό ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό και τον Σταμάτη Γαρδέλη, απάντησε: «Εγώ είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνη τη στιγμή απλά φώναξα τον Τάσο και του λέω "σε παρακαλώ, πιο χαλαρά, αυτά φαίνονται όλα". Το έλεγε ότι στην επόμενη ψηφοφορία θα βγάλουμε τον Γαρδέλη, πρέπει να φύγει γιατί είναι προβληματικός».

Οι αποκαλύψεις της Emilia Vodos για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το My style rocks και το γεγονός που έχει κυκλοφορήσει και αναφέρει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν περνούσε καλά στα γυρίσματα, με τον αυτόν να είναι ο λόγος που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

«Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η Ηλιάνα δεν θα συνεχίσει, καθώς δεν περνούσε τόσο καλά στην περσινή σεζόν. Δυσκολευόταν backstage και με τις δικές μας συγκρούσεις που είχαμε εμείς οι παίκτριες αλλά και με γενικά με το κλίμα που επικρατούσε. Δυσκολευόταν πάρα πολύ», αποκάλυψε αρχικά η Emilia Vodos.

«Την είχα δει αρκετές φορές να ξεσπάει σε κλάματα backstage, πιεζόταν ψυχολογικά σε αυτό το παιχνίδι. Της ταιριάζει νομίζω κάτι πιο φωτεινό, κάτι πιο ωραίο και το Shopping Star το πάει τέλεια», συμπλήρωσε.

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Shopping Star

Η νέα παρουσιάστρια του παιχνιδιού μόδας, που πήρε τη σκυτάλη μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, το οποίο προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του STAR (δείτε εδώ τα νούμερα της τηλεθέασης), έκανε μία δημοσίευση με ένα βίντεο στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο συνεργάτης της την τρομάζει.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τη φωνή του παιχνιδιού να πηγαίνει πίσω από την πλάτη του γνωστού μοντέλου, χωρίς εκείνη να τον έχει αντιληφθεί, και μόλις του απευθύνεται, της λέει στο αφτί, πως η παίκτρια έχει 3 λεπτά και 38 δεύτερα. Εκείνη τρομάζει και ουρλιάζει. Ενώ μόλις συνειδητοποιεί τη φάρσα κοιτάει την κάμερα με σταυρωμένα χέρια και ένα παράπονο, αλλά συνάμα με μία ανακούφιση και ένα χαμόγελο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεφερλής: «Βρέθηκε άντρας που χώρισε εσένα;» - «Θα δεις τώρα γιατί με χώρισε», σε αμηχανία η Emilia Vodos για την επανασύνδεση με τον πρώην της

«Την Πρωτοχρονιά μπήκα κάτω από το τραπέζι με την κολλητή μου και φάγαμε 12 σταφύλια για να...» - Η επική ατάκα της Emilia Vodos

«Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε, αλλά όχι με Έλληνα...» - Η αποκάλυψη της Emilia Vodos για το "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here"

«Έχετε φαγωθεί με τα συμβόλαια ηρεμήστε λίγο...» - Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Shopping Star

«Έβρισκε θέμα για να δημιουργήσει! Πέταγε τα προϊόντα μακιγιάζ...» - Αποκαλύφθηκαν τα ξεσπάσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες του My style rocks

Μετά από 3 χρόνια και πολλές προσπάθειες να κάνουν παιδί - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Γειά σου

My Style Rocks: «Έκανες χειρονομία!» - Τσακώθηκαν άσχημα και φώναζαν στον αέρα του ΣΚΑΙ

My Style Rocks (16/11): «Είναι σαν να έπεσες μέσα σε ασβέστες» - Ένταση στο πλατό με την εμφάνιση της Μορτασίας

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Λάκη Γαβαλά: «Εγώ θέλω να είμαι απεγνωσμένα στην τηλεόραση; Θα πάω να τον...»

Βγήκε στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι και κατέκραξε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλει απεγνωσμένα μία θέση στην τηλεόραση»