«Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος...» - Τα τρυφερά λόγια του Νίκου Μακρόπουλου για τη σύντροφό του και η εξομολόγηση για το κάπνισμα

«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος...» - Τα τρυφερά λόγια του Νίκου Μακρόπουλου για τη σύντροφό του και η εξομολόγηση για το κάπνισμα

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Μακρόπουλος στην εκπομπή Happy Day, στον Alpha, το πρωί της Πέμπτης 16/11. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να κόψει το κάπνισμα, για τον 31χρονο γιο του και τη σύντροφό του, Γιούλη.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης και με αφρομή τα όσα είπε ο τραγουδιστής για την απεξάρτηση του απο το κάπνισμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε την δική της ιστορία σχετικά με το πως πως αποφάσισε να "κόψει το τσιγάρο"

Όλα όσα είπε ο Νίκος Μακρόπουλος

«Ξεκίνησα να παίζω πάντελ για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια κόβοντας το τσιγάρο, τα οποία θέλω να διώξω. Είναι ένας τρόπος που κάνω μαζί με τη διατροφή να πέσω στα κιλά. Κάπνιζα 4 πακέτα. Αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής. Αν δεν το πάρεις απόφαση το κόψεις το τσιγάρο, θα σε κόψει εκείνο. Ήμουν στα πρόθυρα να μου κόψει την αναπνοή» ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Ο γιος μου, ο Τάσος είναι 31 ετών, είναι αρχιτέκτονας. Είμαι περήφανος για τον Τάσο. Γιατί να μην ξαναγίνω μπαμπάς για δεύτερη φορά; Είμαστε χρόνια με τη Γιούλη σε σχέση, θαυμάζω σε εκείνη το ήθος της. Είναι ένα άριστο παιδί. Νομίζω ότι είναι μία σύντροφος που νομίζω πως «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος, γιατί είναι συγκαταβατικός, έχει κατανόηση, είναι διακριτικός, είναι ευγενικός, έχει όλα τα καλά του κόσμου»

Δείτε εδώ τη συνέντευξη: