«Δεν νομίζω ότι ο γιος μου θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου! Είναι ευτυχισμένος που...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για την προσωπική της ζωή

«Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου ήταν ραγδαίες οι εξελίξεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν νομίζω ότι ο γιος μου θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου! Είναι ευτυχισμένος που...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για την προσωπική της ζωή

Η Μαρίνα Πατούλη είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Αρχικά με το διαζύγιο της από τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα) και στη συνέχεια με την φημολογούμενη σχέση της με τον Βλάση Χολέβα με τον οποίο τους είχαμε "τσακώσει" σε τρυφερές στιγμές σε παραλία της Μυκόνου.

Πλέον όμως έχει αποτραβηχτεί λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας κρατώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, ενώ ασχολείται με τα πολιτικά και συγκεκριμένα με το κομμάτι της αυτοδιοίκησης.

Σήμερα Πέμπτη 16/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και το λόγο που δεν έχει προχωρήσει τη ζωή της με έναν σύντροφο.

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τα προσωπικά της

Όπως έκανε γνωστό παρόλο που έχει μπει στο mood των Χριστουγέννων, μεγάλο κενό από το σπίτι της είναι ο γιος της που εδώ και 6 μήνες βρίσκεται στο στρατό στην Κύπρο, όπου στη συνέχει θα σπουδάσει και Νομική.

«Περνάω το σύνδρομο της άδειας φωλιάς και ειδικά τώρα στις γιορτές είναι πιο δύσκολο», εξομολογήθηκε.

«Είμαστε καλά και αγαπημένοι και ως εκεί. Είναι αυστηρός κριτής σε όλες μου τις κινήσεις. Έχει και από τους δυο μας το θέμα της πολιτικής και της ενασχόλησης με τα κοινά, από εμένα έχει πάρει το πείσμα και αγαπάει πάρα πολύ την ελληνική γλώσσα, διαβάζει πολύ και νομίζω ότι του το δίδαξα αυτό», αποκάλυψε για τις σχέσεις του.

Σχετικά με το αν είναι σύμφωνος στο να προχωρήσει τη ζωή της με έναν σύντροφο, η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε πως «Δεν νομίζω ότι ο γιος μου θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου, αλλά δεν είναι ούτε και στους δικούς μου στόχους. Η μαμά είναι δικιά τους, υπάρχει κτητικότητα. Το βλέπω έμμεσα. Δηλαδή είναι ευτυχισμένος που πέρα από τις παρέες μου κλπ, δεν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου. Ο άντρας είναι ένας ο γιος».

Ενώ, αν η ίδια το σκέφτεται είπε: «Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου ήταν ραγδαίες οι εξελίξεις, οι αλλαγές, μετά μπήκα στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης με την υποψηφιότητα μου, οπότε δεν ένιωσα την έλλειψη κάποιου συντρόφου».