Εκείνη αγκαλιά με το μωρό κι εκείνος στο προσκεφάλι τους - Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίας Καρλάκη

Παρόλο που έχουν χωρίσει είναι δίπλα τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρία Καρλάκη πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και όσο βρίσκεται στο μαιευτήριο, περνώντας τις πρώτες ημέρες της με το μωρό της, δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από εκεί, αγκαλιά με τον νεογέννητο (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννα).

Την Πέμπτη 16/11 δημοσίευσε μερικές ακόμη, ωστόσο δίπλα τους στεκόταν και ο πατέρας του παιδιού, με τον οποίο έχει χωρίσει. Ο λόγος για τον Θωμά Νικολαΐδη, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κοζάνη. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια στιγμή, καθώς ό,τι κι αν είναι αυτό που τον κρατάει μακριά από την τραγουδίστρια δεν σκοπεύει να αποχωριστεί το παιδί του, ενώ θέλει να προσφέρει όσο μπορεί και στη μητέρα αυτού, αφού οι σχέσεις τους είναι άψογες.

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίας Καρλάκη

«11.11.23 ήρθε στην ζωή μου αγγελούδι μου ! Σε περίμενα μια ζωή !
Καλότυχος, ευλογημένος και Παναγιοσκέπαστος να είσαι !», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρία Καρλάκη.

Οι δηλώσεις της για τον χωρισμό τους

Λίγες μέρες πριν γεννήσει παραχώρησε μία συνέντευξη κατά την οποία μιλούσε για τον χωρισμό τους και όσα σκέφτεται να πει στο παιδί της για εκείνον όταν μεγαλώσει και θα την ρωτάει γιατί δεν είναι μαζί: «Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι οι πολλές ευκαιρίες δεν παίρνουν τόπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα είμαστε πάλι μαζί. Με στενοχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να είμαστε ξανά μαζί ή να είμαι με κάποιον άλλο άνθρωπο. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί», είπε.