«Να το βουλώνει και να...» - ''Σάστισε'' η Τζένη Μελιτά με την ευχή του Αντίνοου Αλμπάνη στον αέρα του Πρωίαν σε είδον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να το βουλώνει και να...» - ''Σάστισε'' η Τζένη Μελιτά με την ευχή του Αντίνοου Αλμπάνη στον αέρα του Πρωίαν σε είδον

Την Πέμπτη (16/11) ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν με τον ηθοποιό να μεταφέρει μεταξύ άλλων τις ευχές του στην Τζένη Μελίτα για τον πρόσφατο γάμο της (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Από τη μεριά της η παρουσιάστρια τον πρόλαβε και του είπε, πως δεν καταλαβαίνει τις ευχές όπως το ''να ζήσετε'' με τον Αντίνοο Αλμπάνη να συμφωνεί αποφασίζοντας να ευχηθεί εντελώς διαφορετικά στο ζευγάρι με την Τζένη Μελίτα να αιφνιδιάζεται, γουρλώνοντας τα μάτια της, καθώς δεν περίμενε να ακούσει τα παρακάτω λόγια.

Η ευχή του Αντίνοου Αλμπάνη στην Τζένη Μελιτά για τον γάμο της

«Ρε Τζένη, σκεφτόμουν τώρα που θα ερχόμουν να σου ευχηθώ για τον γάμο σου. Σκεφτόμουν τι ευχόμαστε στους γάμους και μετά μου ακούγονταν όλα περίεργα. Εγώ θέλω να σου πω μόνο να μην σταματήσετε ποτέ να παλεύετε για την ευτυχία και όποτε δεν έχει κουράγιο ο ένας, ο άλλος να το βουλώνει και να κάνει υπομονή», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Αλμπάνη

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός, εξήγησε: «Όχι, δεν έχω σχέση αλλά θα' θελα πολύ να έχω. Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι συντροφικός άνθρωπος και επενδύω στις σχέσεις αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι».

«Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι… μου στέλνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα. Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα» αναφέρει με χιούμορ ο Αντίνοος Αλμπάνης και προσθέτει: «Δεν φλερτάρω στα social, είμαι άλλης γενιάς. Δηλαδή ψηθήκαμε για να μείνουμε με το κινητό στο χέρι;», κατέληξε για την επικοινωνία με το κοινό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.