Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης: Οι νέες λαμπερές φωτογραφίες από τον γάμο τους

«Δεν έχω ξαναπάρει - νομίζω - τόσο αγάπη μαζεμένη...»

Instagram
Instagram

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Στην τελετή του γάμου, αλλά και μετά στο ξέφρενο γλέντι, που ακολούθησε η παρουσιάστρια άλλαξε τρία νυφικά φορέματα, κάτι το οποίο έκανε γνωστό από τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το προηγούμενο διάστημα. Οι επιλογές της ήταν ένα στράπλες και ένα γοργονέ φόρεμα, καθώς και μία ολόσωμη λευκή φόρμα, την οποία όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους συγγενείς και φίλους ήταν και ο συμπαρουσιαστής της, Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο οποίος μόλις επέστρεψε η ξανθιά παρουσιάστρια τη Δευτέρα στην εκπομπή της σχολίασε, πως χαίρεται για την αλλαγή στη ζωή της και πως έχει ηρεμήσει. Εκείνη συμπλήρωσε, πως εδώ και τρεις ημέρες έχει αλλάξει και η ίδια, πως είναι μια άλλη. Ενώ η ίδια εμφανίστηκε με ένα μπλουζάκι με λευκό τούλι.

Οι νέες αναρτήσεις της Τζένη Μελιτά από το γάμο της

Πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωίαν σε είδον της ΕΡΤ, θέλησε και δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους από τις στιγμές προετοιμασίας της νύφης με τις φίλες της αλλά και του γαμπρού με τους φίλους του.

Η Τζένη Μελιτά άφησε ένα πολύ όμορφο σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες:

"Δεν έχω ξαναπάρει -νομίζω- τόση αγάπη μαζεμένη. Οι φίλες και οι φίλοι μας να χαίρονται με τη χαρά μας, να δακρύζουν από συγκίνηση και να γίνονται χαλί να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστήκαμε εκείνες τις ημέρες. Είμαι και είμαστε με τον@spiros.margar πάρα πολύ τυχεροί, που σας έχουμε στη ζωή μας."