Έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα η Φαίη Σκορδά - Η πρωτοφανής αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Με το καλό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα η Φαίη Σκορδά - Η πρωτοφανής αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Φαίη Σκορδά από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα απέκτησε δύο παιδιά - τον Γιάννη και τον Δημήτρη - με την παρουσιάστρια να μιλάει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τα δύο αγόρια της, που της έχουν κλέψει την καρδιά.

Μέσα από ένα θέμα, που συζητήθηκε την Πέμπτη (16/11) στο Fay's Time η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς έχει μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, τόση, που θα μπορούσε να έχει μέχρι και δέκα.

Οι συνεργάτες της, της ευχήθηκαν αν το θέλει πολύ να της συμβεί, ωστόσο για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι για τα προσωπικά της, σε κάθε περίπτωση όμως η ζωή είναι όλη μπροστά της (δείτε εδώ τι είχε πει για τα προσωπικά της).

Η επιθυμία της Φαίης Σκορδά να γίνει ξανά μητέρα

«Βγάζουν πάνες βρε παιδιά στο σπίτι. Ξέρεις ποια είναι αυτή η περίοδος που βγάζεις πάνα; Εγώ μόνο που το άκουσα πριν τις διαφημίσεις, όχι μόνο δεν αγχώθηκα, συμπάσχω. Μακάρι να ξαναέρθουν!», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Με το καλό», της ευχήθηκε ο Άγγελος Βουράκης.

«10 μπορώ...;», είπε η Φαίη Σκορδά.

Το νέο της σπίτι

Μέσα στο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει και να μεταφερθεί μαζί με τα παιδιά της σε ένα καινούργιο σπίτι, γεγονός που αποκάλυψε πριν από περίπου ένα μήνα με τις κούτες που είχε αγοράσει για να πακετάρει τα πράγματα της.

Όπως κυκλοφόρησε, αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι, ξανά στα Νότια Προάστια, αλλά αυτή τη φορά πιο κοντά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, ώστε να γίνεται και πιο εύκολα η μετακίνηση των παιδιών τους, τις ημέρες που εκείνα πηγαίνουν στον πατέρα τους.

Η Φαίη Σκορδά μας έχει ήδη δείξει μια από τις γωνίες του σπιτιού της. Η ίδια πόζαρε με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη που έχει δίπλα από το καθιστικό της και όπως αποκαλύπτεται, το εσωτερικό είναι αρκετά μίνιμαλ, έχει γήινες αποχρώσεις και λευκούς τοίχους, τουλάχιστον στους κοινούς χώρους.

Φαίη Σκορδά νέο σπίτι

Ωστόσο, σε νέα φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας πως ανυπομονεί να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, μας έδειξε ακόμη μια γωνιά του σπιτιού της, αποκαλύπτοντας πως έχει δυο σαλόνια.

Φαίη Σκορδά σπίτι