«Αποφασίσαμε ότι μέσα στο...» - Η ανεπάντεχη αποκάλυψη για την απόφαση του Αναστασιάδη και της Θεωνά για την οικογένειά τους

«Επειδή εγώ είμαι ταγμένος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αποφασίσαμε ότι μέσα στο...» - Η ανεπάντεχη αποκάλυψη για την απόφαση του Αναστασιάδη και της Θεωνά για την οικογένειά τους

Την Πέμπτη (16/11) ο Δήμος Αναστασιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time με τον τραγουδιστή να μιλάει για το νέο του κομμάτι, τις εμφανίσεις του αλλά και για την Τζένη Θεωνά και τον γιο, που έχουν αποκτήσει μαζί.

Η οικογένεια για τον Αναστασιάδη είναι πολύ σημαντική, ωστόσο ο φόρτος εργασίας του - καθώς είναι ταγμένος στη μουσική και στη δουλειά του - του αποσπούν πολύ χρόνο από τις στιγμές με το παιδί και τη σύζυγό του.

Για τον λόγο αυτό, ο τραγουδιστής εξήγησε, πως εκείνος και η Θεωνά έχουν πάρει την απόφαση να μην έχουν ούτε ένα μουσικό όργανο στο σπίτι τους, για να μην αποσπάται καθόλου ο Αναστασιάδης και να περνάνε οι τρεις τους ποιοτικό χρόνο (δείτε εδώ τον γιο τους να παίζει ντραμς).

Η απόφαση της Τζένη Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη

«Επειδή εγώ είμαι ταγμένος στη μουσική είμαι δοσμένος. Επειδή εγώ, όταν μπαίνω σε κάτι μπαίνω ολάκερος και νομίζω, ότι με όλα τα πράγματα, που καταπιάνομαι είτε αυτό έχει να κάνει με τη γυναίκα μου, με τους γονείς μου, με το παιδί μου, είμαι εκεί, δεν είμαι multy, δε μπορώ να κάνω τρία πράγματα ταυτόχρονα. Δίνομαι, οπότε αποφασίσαμε ότι μέσα στο σπίτι δεν θα υπάρχει ούτε ακουστική κιθάρα. Γιατί εγώ μπορεί να μπω σε έναν άλλον κόσμο εύκολα.

Είχα ένα χώρο στο σπίτι, το εργαστήρι μου, το home studio που έγραφα εκεί τα τραγούδια μου, μελετούσα μουσική κλπ και κάποια στιγμή κατάλαβα, ότι περνάω πολύ χρόνο χωρίς να συνειδητοποιώ τι χάνω μέσα στο σπίτι, όταν είμαι στο σπίτι», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η επιθυμία τους να αποκτήσουν δεύτερο παιδί

«Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα, πάντα το σκεφτόμαστε και ποτέ δεν το κάνουμε. Το παιδί είναι πολύ μεγάλη χαρά και ευτυχία, δεν ξέρουμε! Ο μικρός δεν το ζητάει επιμόνως, αλλά είναι θετικός», είχε πει η Τζένη Θεωνά.