«Είμαι στήριγμά της, δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της....» - Η Σοφία Βόσσου μιλά για την σχέση με την κόρη της

«Γιαγιά δεν θα γίνω ποτέ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είμαι στήριγμά της, δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της....» - Η Σοφία Βόσσου μιλά για την σχέση με την κόρη της

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το Fame Story αλλά και για την κόρη της που παντρεύτηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, μίλησε η Σοφία Βόσσου το μεσημέρι της Πέμπτης 16/11, στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time.

Υπενθυμίζουμε ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, βρίσκεται εδώ και χρόνια σε σχέση με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού (δείτε εδώ γιατί).

Η Σοφία Βόσσου μιλά για την σχέση με την κόρη της

«Είμαι στήριγμά της, δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της. Εγώ δεν ήθελα να τη βλέπω τη μαμά μου. Μία εξαίρετη κυρία, ένας πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όχι θα γίνεις δικηγόρος, όχι θα ντυθείς έτσι, θα φας έτσι, όχι αυτό κι εκείνο» είπε η Σοφία Βόσσου για την κόρη της.

«Συμβούλευσα την κόρη μου να είναι ευτυχισμένη και να λέει ο ένας την αλήθεια στον άλλον, όποια κι αν είναι αυτή. Είμαι χαρούμενη επειδή είναι αυτοί χαρούμενοι. Είναι αμοιβαίο κι εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ τον Βασίλη και τον σέβομαι γιατί έχει κάνει μεγάλο αγώνα» συνέχισε.

«Γιαγιά δεν θα γίνω ποτέ. Θεία, ανιψιά, φίλη του μωρού ναι, γιαγιά όχι. Δεν μου αρέσουν αυτοί οι πατροπαράδοτοι ρόλοι. Δεν τους πιστεύω. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνεις στη γιαγιά. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, έχω και τη δική μου ζωή και θέλω να κάνω και δικά μου πράγματα. Εξηγούμαι να μην παρεξηγούμαι» κατέληξε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για τον γαμπρό της στη φυλακή

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον γάμο της κόρης μου. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευτυχισμένα. Μπορεί να είναι λίγο ανορθόδοξη η κατάσταση για το σύστημα γενικότερα, αλλά υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και είναι καλά. Οσονούπω θα αποφυλακιστεί και ο Βασίλης και θα βρουν τον δρόμο τους, γιατί τώρα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με τα επισκεπτήρια κι όλα αυτά, υποφέρουν τα πουλάκια μου.»

«Ήταν ωραία μωρέ, ήταν συγκινητικό και πολύ περισσότερο είχε συγκινηθεί ο Βασίλης. Έχει κάνει πολύ αγώνα κι αυτός. Η κουμπάρα, η κολλητή της Ερασμίας, είχε φέρει ρυζάκι, είχαμε κάνει κάτι κουφετάκια... υποτυπωδώς. Και που είχαμε άδεια να πάω κι εγώ ευχαριστώ πολύ!», είπε χαρακτηριστικά.