Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της, "Ελένη", ντυμένη στα μαύρα, με κατακόκκινο κραγιόν. Το χρώμα αυτό ταιριάζει τέλεια με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της, ωστόσο είναι λίγο επικίνδυνο, γιατί λερώνει.

Ένα μικρό ατύχημα είχε, λοιπόν, την ώρα που φωτογραφιζόταν με τους συνεργάτες της για τους ακόλουθούς της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, τα λευκά της δόντια γέμισαν με στίγματα από αυτό και η ίδια αρχικά δεν το πρόσεξε. Πηγαίνοντας, όμως, να ανεβάσει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό το παρατήρησε και ενώ θα μπορούσε να την κρατήσει στο αρχείο της, επέλεξε να την αναρτήσει κανονικά και μάλιστα έκανε expose στον εαυτό της, κάνοντας χιούμορ.

Δείτε επίσης: Ντυμένη θεϊκά «έφαγε πόρτα» σε μαγαζί - Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη

Η ακομπλεξάριστη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Όταν έχεις πάρει ωραία πόζα και νομίζεις ότι όλα δείχνουν τέλεια … αλλά το χαμόγελο … με κόκκινα δόντια από το κραγιόν !!!», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου την αποθέωσε στα σχόλια για την κίνησή της και τον αυθορμητισμό της. Πολλοί είναι και εκείνοι οι οποίοι ανέφεραν πως αν δεν το έλεγε μόνη της δεν θα το πρόσεχαν καν, ενώ άλλοι δήλωσαν πως ακόμα και έτσι η παρουσιάστρια είναι μία κούκλα.

Το περίεργο όνειρο που είδε

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα Πέμπτη 16/11 στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA εξομολογήθηκε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της στο όνειρο που είδε στον ύπνο της το βράδυ και αφορούσε την δουλειά της (δείτε φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι της). Συγκεκριμένα, είδε πως άργησε να ξυπνήσει για να πάει στο πλατό και η εκπομπή είχε αρχίσει ήδη και μάλιστα είχε βγει στον αέρα.

«Είπα στην αρχισυντάκτριά μου ότι είδα ένα όνειρο που δεν το έχω ξαναδεί. Που εγώ δεν βλέπω συχνά όνειρα. Είδα ότι ξύπνησα, περπάτησα στο σπίτι μου, είδα το ρολόι ότι είναι 3 παρά πέντε, ούτε καν 1,30 και είπα «καλά γιατί δεν με ξυπνήσατε να πάω στη δουλειά και τους βλέπω ότι κάνουν πρόγραμμα κι εγώ δεν είμαι εκεί;». Το περίεργο είναι ότι ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. 3 παρά πέντε το μεσημέρι… Δεν έχω τέτοιο φόβο! Ποτέ. Γιατί ξέρω πως ό,τι κι αν γίνει, θα ξυπνήσω...

Είναι σαν το σχολείο που κουρδίζεσαι γρήγορα και μπαίνεις στο πρόγραμμά σου… Την αγωνία της δουλειάς με τον ύπνο, δεν την έχω. Την είχα μόνο την πρώτη μου χρονιά. Ό,τι κι αν γίνει, όταν ξέρω ότι δουλεύω ξυπνάω. Το βλέπω τα Σαββατοκύριακα, είναι στο μυαλό μου μέσα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, ανέφερε πως σκεφτόταν στο όνειρο της πως δεν θα ειδοποιούσε το κανάλι, καθώς δεν είχε καμία δικαιολογία. Όταν δεν την ρώτησαν αν είχε την απορία να δει ποιος ή ποια είχε πάρει την θέση της, απάντησε πως δεν την απασχολεί.