«Μου έδιναν χρυσούς σταυρούς την εποχή, που...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Τουρνά για την καριέρα του

«Δεν περίμενα το "Γειά σου γειά σου", να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Τουρνάς, παραχώρησε μίας εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή που συνεργαζόταν και τραγουδούσε με τους Poll, τα τραγούδια που έχει δώσει στην Καίτη Γαρμπή, αλλά και για την επικείμενη συνεργασία του με το Φίλιππο Πλιάτσικα.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Τουρνά

«Έχω υπάρξει εξαιρετικά μονήρης μέσα στα χρόνια της καριέρας μου στη μουσική. Στη συνεργασία μου αυτή με το Φίλιππο Πλιάτσικα προσπάθησα να βρω το κάτι ακόμα, μιας και οι δύο κάνουμε συχνά συναυλίες, οπότε τώρα αποφασίσαμε να μπούμε ο ένας στα τραγούδια του άλλου.

Την Καίτη τη γνώρισα, όταν ήταν 15 με 16 χρονών, πολύ μικρή. Μετά από 2 με 5 χρόνια, ο παραγωγός της μου είπε, αφού την ξέρεις, γιατί δεν της γράφεις κάτι. Έφυγα στις 15:30 κι στις 17:30 είχα έτοιμα 5 τραγούδια, Τοπ γεγονός, πως λένε ότι τα τραγούδια ανήκουν τον ερμηνευτή δείχνει μια έλλειψη καλλιέργειας, αυτών που ανήκουν τα μέσα.

Δεν περίμενα το "Γειά σου γειά σου", να πάει τόσο καλά. Ο παραγωγός με έπεισε, να το βάλω στο δίσκο. Μου έδιναν χρυσούς σταυρούς την εποχή, που ήμουν στους Poll, ή μου τραβούσαν τα μαλλιά, για να μου πάρουν μία τούφα, αυτές ήταν ακραίες σκηνές θαυμασμού», είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην κάμερα της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τουρνά για την τραπ

Ο Κώστας Τουρνάς, στην αρχή αναφέρθηκε στο τι συμβουλή θα έδινε στο παιδάκι που ήταν κάποτε. Έτσι λοιπόν δήλωσε ότι αν μπορούσε να πει του πει κάτι αυτό θα ήταν το να μην κάνει ποτέ πίσω.

Στην συνέχεια, στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποια είναι η άποψη του για την τραπ μουσική, αλλά και γιατί δεν του αρέσει, απάντησε ότι : «Νομίζω ότι η τραπ φτάνει σε ακρότητες με κύρια αφορμή τον θυμό. Σε έναν βαθμό υπάρχει δίκιο απλώς εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί και σε άλλες εποχές έζησα, και άλλα πράγματα με απασχολούν στην ψυχή μου».

Μάλιστα υπογράμμισε το εξής: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστώ με έναν τράπερ, γιατί άλλα ζητάει να εκφράσει αυτός και άλλα εγώ».

Τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Κώστα Τουρνά αναφορικά με το αν θα πήγαινε ποτέ στην κριτική επιτροπή κάποιου talent show. Εκείνος με την σειρά του απάντησε ότι : «Είναι μία πόρτα για τους νέους ανθρώπους. Αφού δεν υπάρχουν πολλές άλλες, το επιχειρούν και από εκεί. Δεν θεωρώ ότι είναι πολλά υποσχόμενο αλλά είναι μία εμπειρία για τους ανθρώπους που συμμετέχουν να ξέρουν πώς παίζεται το έργο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για κριτής και δεν νομίζω να μου γίνει κιόλας. Αν μου γινόταν, ο τελευταίος παράγοντας θα ήταν η αμοιβή».

Δείτε εδώ την συνέντευξη του: