Cash or trash: Συγκινήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, όταν συνειδητοποίησε ποια είναι!

Δεν το περιμέναμε...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Cash or trash: Συγκινήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, όταν συνειδητοποίησε ποια είναι!

Σάλο προκάλεσε, η είσοδος παίκτριας στο γνωστό παιχνίδι, "Cash or trash", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star, και παρουσιάζει η δημοφιλής παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη. Μάλιστα, η οικοδέσποινα της εκπομπής συγκινήθηκε, όταν συνειδητοποίησε, ποια είναι.

Ποια είναι η παίκτρια που προκάλεσε χαμό στο "Cash or trash";

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι, ήδη τον τελευταίο καιρό, έχει προκαλέσει σάλο μετά από την εμφάνισή του φορέματος της "Μις Κόσμος 1966", στην κάμερα του (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), αλλά και σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου η είσοδος παίκτριας έφερε αναμπουμπούλα.

Μάλιστα, μόλις ήρθε η συνειδητοποίηση, ποια είναι η κοπέλα, προκάλεσε τη συγκίνηση της παρουσιάστριας. Μπορεί και να μην είναι η πρώτη φορά, που ένα επώνυμο πρόσωπο αποφασίζει να δώσει ένα προσωπικό του αντικείμενο, μέσω του παιχνιδιού (δείτε εδώ ποια γνωστή ηθοποιός πήγε πρόσφατα), αλλά το συγκεκριμένο άτομο δεν το περίμενε κανείς.

Cash or trash

Όλοι έχουμε δει ολόκληρες, ή αποσπάσματα από τις σειρές, "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή...", "Τζιβαέρι", "Εραστής Δυτικών προαστίων", ή "Αληθινοί έρωτες", και είναι αναπόφευκτο να μην έχουμε, γελάσει, κλάψει ή και συγκινηθεί. Οι επιτυχίες αυτές, ακούνε στο όνομα, Λευτέρης Καπώνης.

Ο σεναριογράφος μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά έχει αφήσει πίσω του μία πολύ γοητευτική κόρη, η οποία είναι παντρεμένη, επισκέφτηκε το παιχνίδι, ώστε να μάθει πόσο εκτιμάται ένα αντικείμενο της οικογένειας του συζύγου της. Δεν το πούλησε, αλλά πήρε μία γενναία εκτίμηση, της τάξεως των 200 ευρώ.

Πάει για τρίτη σεζόν

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, η εκπομπή Cash or Trash, πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τα στελέχη του STAR έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένα από την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι σε συνεννόηση με την Δέσποινα Μοιραράκη, πήραν την απόφαση να το συνεχίσουν για τρίτη σεζόν!