«Η Παρθένα Χοροζίδου έχει την ίδια αφοσίωση με...» - Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη "Μουρμούρα" και τη συμπρωταγωνίστριά του

«Στα γυρίσματα περνάμε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, φέτος έχει μπει στην 11η σεζόν της. Ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που πρωταγωνιστεί από την πρώτη χρονιά, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "My TV", και μίλησε για πολλές πτυχές της σειράς, που αγνοούσαμε.

Οι αποκαλύψεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας είπαν ότι θα είστε ζευγάρι με την Παρθένα Χοροζίδου;

Χάρηκα πολύ. Είδαμε πολύ κόσμο ώσπου να καταλήξουμε. Από τα δοκιμαστικά με την Παρθένα Χοροζίδου είχαμε χημεία, δέσαμε αμέσως. Από την αρχή την ήξερα ως παρτενέρ μου, γιατί είναι μία φύσει και θέσει κωμική ηθοποιός. Ξέρει τι σημαίνει κωμωδία.

Πως περνάτε στα γυρίσματα;

Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία. Η Παρθένα έχει την ίδια αφοσίωση με μένα στη δουλειά. Είναι πάντα διαβασμένη, οργανωμένη και ξέρει τι έχει να κάνει. Περνάμε καλά και γελάμε πολύ, αλλά έχουμε και απίστευτη πειθαρχία στη δουλειά μας.

Κυριακίδης σύζυγος
Με την Έφη Μουρίκη

Σας προβλημάτισε που αποχώρησε το μισό καστ μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν;

Προσωπικά δεν με προβλημάτισε καθόλου. Αυτό είχε συμβεί μία φορά, με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Είχαμε προβληματιστεί τότε, αλλά συζητώντας με τον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά αποφασίσαμε να συνεχίσει η σειρά και δεν πέσαμε έξω. Βρήκαμε την Κλέλια Ρένεση και όλα πήγαν περίφημα. Τώρα ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου και νομίζω ότι θα συμβεί το ίδιο.

Οι δηλώσεις του Βαλδίμηρου Κυριακίδη για τα 11 χρόνια "Μουρμούρας"

Για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha που κλείνει φέτος 11 χρόνια, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/10, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μπορώ να μην νιώθω υπερήφανος, 11 χρόνια η μακροβιότερη κωμική σειρά και ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15, σας το λέω από τώρα να το ξέρετε. Αν όλα πάνε καλά και όπως έδειξε το πρώτο επεισόδιο από τις μετρήσεις μάλλον θα πάμε για 15 χρόνια, το ελπίζω και το εύχομαι». δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Ηθοποιός από την Μουρμούρα έγινε μανούλα και δεν το κατάλαβε κανείς ένα χρόνο τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (21/1): Ζώη και Φάνης έρχονται πολύ κοντά - Της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (20/1): Ο Μηνάς συνειδητοποιεί τα αισθήματα του προς τη Ζουζού

Άννα Κουτσαφτίκη για Μαρία Καβογιάννη: «Την έπιασε πανικός! Πάνω στη λήψη τα ξέχασε όλα και άρχισε να λέει δικά της!»

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (17/12): Ο Ηλίας έχει αισθήματα για την Τούλα - Θλίψη για τον Μηνά μετά την απόφαση της Ζουζού

«Εσείς τι λέτε; Δεν έχετε σχέση μάλλον ή έχετε;» - Η επική απάντηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη σε ερώτηση για το γάμο του

«Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε! Πέρασαν κάποια χρόνια και...»: Η εξομολόγηση Κυριακίδη - Μουρίκη για το λόγο που δεν απέκτησαν παιδιά

Με κλάματα και λάμψη: Η φαντασμαγορική πρεμιέρα της εκπομπής "Secret Song"

«Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη...» - Η αντίδραση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη σε ερώτηση για τον γάμο του