«Ο καθένας έχει τον τρόπο του να υπάρχει στη ζωή...» - Η απάντηση του Fipster στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου

Κόλαφος!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέα κόντρα φαίνεται, πως έχει αρχίσει να ξεσπάει στην ελληνική showbiz, ανάμεσα στον Fipster, κατά κόσμον Φίλιππο Ιωάννου, και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο λόγος είναι, πως ο γνωστός παρουσιαστής και ερμηνευτής έχει ενστάσεις για τον τρόπο διαπαιδαγώγησης του youtuber στη Μουσική Ακαδημία του γνωστού reaity show, "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε τι είπε ο παρουσιαστής). Στα σχόλιά του, ήρθε να απαντήσει και να δώσει τη δική του οπτική ο Influencer.

Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν από την εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Η απροσδόκητη απάντηση του Fipster στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Έχω δει πολλά υποστηρικτικά σχόλια, δεν έχει γίνει κανένας κακός χαμός στο παιχνίδι. Τα παιδιά μου είχαν ζητήσει εδώ και πολύ καιρό να τους μεταφέρω το feedback, που έχουν από τον κόσμο. Να τους πω τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εκείνα. Έτσι βάλαμε κάποιες ερωτήσεις στα social media, ιδιαίτερα στο Instagram του παιχνιδιού και τους μεταφέραμε τις απαντήσεις.

Δεν ήμουν κακός και αυστηρός απέναντι στη Μέγκαν, αλλά και από τη δική μου πλευρά να στο πω είμαι σοβαρός και αυστηρός με όσους πιστεύω και θεωρώ, ότι μπορούν να πάνε ψηλά. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εμένα από το παιχνίδι με νοιάζουν μόνο τα παιδιά, τίποτα άλλο. Δεν είναι μπαμπάς της Μέγκαν ο Μικρούτσικος. Θεωρώ, ότι κάποια πράγματα από αυτά, που ακούγονται είναι υπερβολικά, ως και προσβλητικά.

Μένω μόνο στο γεγονός, ότι η Μέγκαν είναι καλύτερα από τη συζήτηση, που είχαμε και στο ότι μου είπε, πως θα πάει την Παρασκευή στο Live και θα τους διαλύσει. Ο κύριος Μικρούτσικος ξέρει από τηλεόραση, οπότε παίζει κι αυτός ένα παιχνίδι. Εντάξει, ο καθένας κάνει ότι μπορεί, ο καθένας έχει τον τρόπο του να υπάρχει στη ζωή. Θα πω κάτι εγώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Τι ντροπή!», είπε ο γνωστός youtuber.