«Τα ίδια ζούμε με την κυρία Πατούλη στο σπίτι» - Η εξομολόγηση της Αφροδίτη Γραμμέλη για την άρνηση του γιου της να παντρευτεί ξανά

Οι αποφάσεις, που έχει πάρει η δημοσιογράφος για τη ζωή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τα ίδια ζούμε με την κυρία Πατούλη στο σπίτι» - Η εξομολόγηση της Αφροδίτη Γραμμέλη για την άρνηση του γιου της να παντρευτεί ξανά

Την Παρασκευή (17/11) η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στο Mega Καλημέρα στην πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον γιο της και στην προσωπική της ζωή (δείτε εδώ).

Σχετικά λοιπόν με το γεγονός, πως ο γιος της Πατούλη δε θα ήθελε να φτιάξει ξανά τη ζωή της η μητέρα του είδαμε να παίρνει θέση και η Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς αισθάνεται, πως έχει αρκετά κοινά σημεία με την Μαρίνα Πατούλη.

Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώην σύζυγό της. Σήμερα ο γιος της Αφροδίτης Γραμμέλη είναι στην εφηβεία και μάλιστα ζει με τη μητέρα του, με τη δημοσιογράφο να εξηγεί, πως νιώθει εκείνος σχετικά με την προσωπική ζωή της μαμάς του.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη σχέση της με τον γιο της

«Τα ίδια ζούμε με την κυρία Πατούλη στο σπίτι. Επειδή και εγώ ζω με τον γιο μου, που είναι στην εφηβεία οπότε μπορούμε να συζητήσουμε πιο ανοιχτά για σχέσεις, μετά από κάποια χρόνια, νιώθω και μερικές φορές μου το έχει εμμέσως εξομολογηθεί, ότι δεν θα ήθελε να ξαναπαντρευτώ και είναι και αρνητικός στο να συζητάμε αν έχω κάποια σχέση ή να εμφανίζεται.

Προφανώς επειδή δεν το ήθελα εγώ, έκανα το παιδί μου να το νιώθει. Δηλαδή εγώ δεν θεωρώ ότι ξύπνησε μια μέρα το παιδί μου και το είπε αυτό θεωρώ, ότι εγώ από μόνη μου ένιωθα ενοχές απέναντι στο παιδί μου, το παιδί το αντιλήφθηκε αυτό, ότι και η ίδια έχει κρατήματα», είπε Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αδιανόητο σκηνικό με πρωταγωνίστρια τη Γραμμέλη και πρώην σύντροφό της

«Εγώ τους αγαπώ τους άνδρες, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου και τους συντρόφους μου - και με ενδιαφέρει να είναι σωστός. Ευτυχώς που ξεπεράσαμε αυτό ότι ο άνδρας θα κερνά και θα τα πληρώνει όλα. Είπαμε και λίγο ότι βγήκαμε και εμείς στη δουλειά και τα λοιπά και όταν αγαπάς τον άλλον αντιλαμβάνεσαι όταν πονά η τσεπούλα του ή όταν μπορεί ή όταν σε αγαπά και έχει καλή διάθεση ή όταν μπορεί να μην κάνει πράγματα γιατί δεν βγαίνει», είπε αρχικά.

Ωστόσο, υπήρξε άτυχη σε κάποια φάση στη ζωή της: «Για να καταλάβετε πόσο κακός μπορεί να είναι ο άνθρωπος, εμένα μου έχει τύχει άντρας να πληρώσει μπροστά στην παρέα τα έξοδα και να μου πάρει το μερίδιο στο αμάξι στο πάρκινγκ, ρε φίλε. Και γύρισα με τα πόδια από την Βουλιαγμένη από τα νεύρα μου. Όχι απλά χώρισα και γεια. Δεν θέλω να πω τι έκανα, αλλά πραγματικά υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι. Εκεί τα πετάς στα μούτρα και λες πάρε και τα δικά σου ρε φίλε».