Με νονό τον Γιώργο Παπαδάκη και κουμπάρο τον Φοίβο - Ανακοινώθηκε η γαμοβάφτιση στην κάμερα του Happy Day

«Του χρόνου θα την κάνουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε στην κάμερα του Happy Day στον ALPHA. Συγκεκριμένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει σιγά σιγά τον θρησκευτικό γάμο και την βάφτιση της κόρης του.

Μάλιστα, νονός της μικρής θα είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδάκης, ενώ τα στέφανα και τις βέρες θα βάλει ο γιος του παρουσιαστή, Φοίβος Παπαδάκης.

Αυτό το ζευγάρι ετοιμάζει την γαμοβάφτιση

«Η πρώτη έξοδος της μπέμπας. Συνοδεύομαι και από τη σύζυγό μου και από την κόρη μου», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Λάζος Μαντικός.

«Της έχω πει ότι θέλω να κοιμάμαι τα βράδια. Αυτές τις λίγες ώρες που μου μένουμε, τις 3 ώρες θέλω να τις κοιμάμαι, όλο το βάρος είναι στην σύζυγό», συνέχεια για τη νέα του καθημερινότητα ως πατέρας πλέον (δείτε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει από το μαιευτήριο).

Σχετικά με την γαμοβάφτιση ανακοίνωσε: «Του χρόνου θα κάνουμε γαμοβάφτιση. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα βαφτίσει το παιδί μας, θα είναι ο νονός. Αυτός που θα μας παντρέψει θα είναι η έκπληξη, θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης».

Η εξομολόγηση για την εξωσωματική

Σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην εξωσωματική που έκανε η γυναίκα του, αλλά και τα συναισθήματα που είχαν και οι δύο μετά τις συζητήσεις με τους γιατρούς.

«Εγώ μόλις άκουσα για την εξωσωματική αγχώθηκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να κάνω οικονομία για την εξωσωματική καθώς πιστεύαμε πως το κόστος θα είναι μεγάλος. Η αδελφή της Αθηνάς μας πρότεινε για τον κ. Παπαρηστίδη στο «Έλενα». Με ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Δημοσίου να γίνει εξωσωματική», ανέφερε στην αρχή ο Λάζος Μαντικός.

«Τότε, μας είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα καθώς είναι Ανεξάρτητη Επιτροπή Εξωσωματικής του Δημοσίου δηλαδή κάποιος που είναι σε ιδιώτη αλλά θέλει να αποφύγει την χρέωση των χρημάτων. Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες σε περίπτωση που η πρώτη είναι ανεπιτυχής», συνέχισε.

«Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε να ξεκινήσω να δω πώς θα μπορούσα να κάνω παιδί. Κάναμε πολλές διαφορετικές προσπάθειες. Μετά από δύο χρόνια που είδα πως δεν μπορούσαμε και εκεί μίλησα με την γιατρό για να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια. Κάπου ψυχολογικά σε βαραίνει και δεν ήθελα να κάνω άλλες διαδικασίες και προτίμησα να κάνω εξωσωματική», είπε η σύζυγος του Λάζου Μαντικού, Αθηνά Κουρή.

«Στεναχωριόμουν όταν της ερχόταν περίοδος και μου το έκρυβε γιατί δεν ήθελε να μου το πει και το ανακάλυπτα μόνος μου. Όλο αυτό το περνάει η γυναίκα. Αυτή λαμβάνει τις ορμόνες και αλλάζουν όλα για εκείνη», είπε κλείνοντας ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.