«Όπως μας έχουν εξηγήσει και οι παιδοψυχολόγοι...» - Οι επισκέψεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη & της Λένας Δροσάκη σε ειδικούς μετά το διαζύγιό τους

Σχετικά με το μεγάλωμα του γιου τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όπως μας έχουν εξηγήσει και οι παιδοψυχολόγοι...» - Οι επισκέψεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη & της Λένας  Δροσάκη σε ειδικούς μετά το διαζύγιό τους

Την Παρασκευή (17/11) ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του σχέδια και τη σχέση με τον γιο του Αναστάση.

Να θυμίσουμε εδώ, πως πρόκειται για τον γιο, που απέκτησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από τον γάμο του με τη Λένα Δροσάκη, τον οποίο και μεγαλώνουν με πολύ αγάπη μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης: «Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά» - Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μήνες μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Στην απόφαση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός τονίζοντας, πως εκείνος και η πρώην σύζυγός του χρειάστηκε να επισκεφτούν παιδοψυχολόγο σχετικά με την καλύτερη διαχείριση του διαζυγίου και του παιδιού.

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για την επίσκεψη σε ψυχολόγο

«Τίποτα δε γίνεται με τη μία, χρειάζεται κατανόηση και χρόνος για να μπορέσουν δύο άνθρωποι εφόσον αλλάζουν τόσο πολύ ισορροπίες να προσπαθούμε να μπούμε σε ένα κοινό μονοπάτι, που έχει να κάνει με το παιδί, αυτό είναι το βασικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις και κάπως έτσι το σκεφτόμαστε και πορευόμαστε και με τις δυσκολίες, τίποτα δεν είναι εύκολο από τη μία ημέρα στην άλλη.

Πήγαμε σε παιδοψυχολόγο. Υπάρχει μία τάση να λες την αλήθεια και να μιλάς από αυτή την ηλικία, που λες βασικά, ότι ήταν πολύ μικρός, το βασικό έχει να κάνει με τον τρόπο, αυτό συζητάς και με τους παιδοψυχολόγους γύρω από αυτό το κομμάτι, ότι είναι ένας άλλος τρόπος για ένα παιδί, που είναι 8,9,10 χρονών καταλαβαίνει άλλα πράγματα.

Με έναν τρόπο ειδικό πορευόμαστε, όπως μας έχουν εξηγήσει και οι παιδοψυχολόγοι, τους ακούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι, που δεν είναι πλέον μαζί να έχουν έναν παιδοψυχολόγο για όλα τα στάδια, γιατί δεν είναι μόνο το να το ανακοινώσουμε», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η πρώτη αναφορά της Δροσάκη στο διαζύγιο

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.