«Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά» - Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μήνες μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η ζωή με τον γιο της μετά τον χωρισμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε πολύ πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv, με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από Εμάς, και πέρα από την καριέρα της και τα σχέδιά της, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του ξαφνικού διαζυγίου της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, καθώς πέρασαν μαζί τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμο, ενώ απέκτησαν έναν γιο, στον οποίο έχουν και οι δύο τρελή αδυναμία. Δεν δίστασε, όμως, να μιλήσει για το ζήτημα αυτό, εξηγώντας πως είναι η καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό (δείτε εδώ που βρισκόταν ο ηθοποιός την ημέρα των γενεθλίων του μικρού Αναστάση).

Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μετά τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα», είπε αρχικά.

Και έπειτα εξομολογήθηκε για τη νέα σελίδα στη ζωή της: «Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου».

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας που αποκτά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα.

«Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή», απάντησε.

Δείτε επίσης: «Τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μήνες μετά το διαζύγιο με την Δροσάκη

Δροσάκη Μπουρδούμης χωρισμός