«Ο Tyler είναι η αχίλλειος πτέρνα του! Έχει πάθος και το πάθος είναι δίκοπο μαχαίρι» - Θύελλα αντιδράσεων μετά τη συνέντευξη του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη στο Ενώπιος Ενωπίω

Σχετικά με τα όσα είπαν οι δύο άντρες για τη σχέση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο Tyler είναι η αχίλλειος πτέρνα του! Έχει πάθος και το πάθος είναι δίκοπο μαχαίρι» - Θύελλα αντιδράσεων μετά τη συνέντευξη του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη στο Ενώπιος Ενωπίω

Το βράδυ της Πέμπτης (16/11) ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για για όλους και για όλα (δείτε εδώ πόσο έφτασε σε τηλεθέαση η εκπομπή).

Μεταξύ λοιπόν των όσων είδαμε στη συνέντευξη ήταν οι δηλώσεις του Κασσελάκη σχετικά με τη δήλωση, που είχε κάνει για την απόκτηση δύο αγοριών με τον Tyler (δείτε εδώ) και στη συνέχεια προβλήθηκε και η πρώτη συνέντευξη του Mcbeth.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος την Παρασκευή (17/11) στο Happy Day τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως ο Tyler είναι η αχίλλειος πτέρνα του Κασσελάκη.

Τα σχόλια για τη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler Mcbeth

«Ο Τάιλερ είναι η αχίλλειος πτέρνα του Κασσελάκη, η αδυναμία του. Είναι δίκοπο μαχαίρι, το πάθος στη ζωή... Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται, ότι αγαπάει πολύ τον Τάιλερ, έχει πάθος. Και το πάθος στη ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι. Εάν θέλεις να πειράξεις και να αποσυντονίσεις τον Κασσελάκη - αυτό κατάλαβα εγώ χθες - ήταν μία πολύωρη, ωραία συνέντευξη από τον Νίκο Χατζηνικολάου», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Η πρώτη συνέντευξη του Tyler McBeth

«Με το Στέφανο γνωριστήκαμε φυσικά, μέναμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη, στην ίδια γειτονία. Κάποια στιγμή πήγα και του μίλησα. Είμαι πολύ τυχερός, που είμαι μαζί του. Κάνω μαθήματα ελληνικών 5 φορές την εβδομάδα. Ελπίζω, η επόμενη συνέντευξη που θα δώσω να είναι στα ελληνικά. Μου αρέσει ο Στέφανος κάνει ωραία παϊδάκια.

Είναι εύκολο να είσαι με κάποιον για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου και να το λες, όταν αυτός ξέρεις, ότι είναι ο σωστός σύντροφος. Τα πάω πολύ καλά με την οικογένειά του και χαίρομαι που με έχει καλοδεχτεί ο ελληνικός λαός», είπε ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη.