Χώρισαν μετά από 13 χρόνια γάμου Εύα Αντωνοπούλου και Παναγιώτης Αρκουμανέας

Τίτλοι τέλους στον έρωτα τους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Παράλληλα με το διαζύγιο της από τον ΣΚΑΙ (δείτε το λόγο αποχώρησης της) "έσκασε" και ο χωρισμός της Εύας Αντωνοπούλου από τον εδώ και 13 χρόνια σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, μια είδηση που μετέφερε αποκλειστικά το Super Κατερίνα στον ALPHA.

Τον χωρισμό αυτό - όπως ειπώθηκε - γνώριζαν πολύ λίγα πρόσωπα ακόμη και από το πολύ κοντινό οικογενειακό τους περιβάλλον. Όλα τα χρόνια άλλωστε της καριέρα της, η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος δεν απασχόλησε ούτε μια φορά με το γάμο της παρά μόνο όταν πραγματοποιήθηκε (δείτε φωτογραφία από το μυστήριο).

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση Αντωνοπούλου - Αρκουμανέα πριν τον χωρισμό

Τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση που είχαν κάνει, ήταν τον 10ο του 2022 όταν ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Εύα Αντωνοπούλου Παναγιώτης Αρκουμανέας

Χώρισαν Εύα Αντωνοπούλου Παναγιώτης Αρκουμανέας

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Ο κ. Αρκουμανέας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο Υγείας ενώ έχει διατελέσει επίσης και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας δούλευε στη C&C, την εταιρεία που είχε το ζεύγος Γριβέα – Βάτσικα, γνωστό για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, όπου δούλευε η σύζυγος Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, και η οποία οργάνωνε τα συνέδρια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το Documento, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας ξεκίνησε σαν υπάλληλος του Γριβέα. Μετά από εκεί πήγε στον δήμο Αθηναίων επί δημαρχίας Κακλαμάνη καθώς και στο υπουργείο Υγείας επί υπουργίας του.

Είναι σύζυγος της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Εύας Αντωνοπούλου.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του ΕΟΔΥ από το 2019 έως το 2021 ωστόσο παραιτήθηκε.