Η Ευτυχία Μελή στο YOU: «Στα αδέσποτα βρήκα το νόημα της ζωής» - Το καταφύγιό της και τα γυρίσματα στο «Προξενιό της Ιουλίας»

«Αν έβρεχε για ένα τέταρτο θα είχα τουλάχιστον 15 θανάτους»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης

Σε μία περίοδο που η ανιδιοτελής προσφορά γίνεται όλο και πιο δύσκολη, τελικά υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να στερηθούν για τον εαυτό τους, παρά να αφήσουν αβοήθητες ψυχές στον δρόμο. Την Ευτυχία Μελή την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τις «8 λέξεις», στη συνέχεια μπήκε στον 3ο κύκλο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ τώρα υποδύεται την σύζυγο του Διοικητή της Χωροφυλακής στο «Προξενιό της Ιουλίας» του Alpha.

Στο YOU ωστόσο παρουσιάζεται με τον πραγματικό της ρόλο εδώ και εφτά χρόνια, αυτόν της ασταμάτητης γατομαμάς με πάνω από 100 «παιδιά», που έσωσε με προσωπικές θυσίες, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Mερικά απ' αυτά μας τα συστήνει με τις συγκινητικές τους ιστορίες, ενώ μιλάει για τις φωτιές και τις πλημμύρες που παραλίγο να τους στερήσουν τη ζωή...

Τα νιαουρίσματα σε υποδέχονται από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο καταφύγιο, μαζί με την μοναδική σκυλίτσα της, την Μουσίτσα, που ανεβαίνει πάνω σου γεμάτη χαρά. Ακολουθούν τα μωράκια της και οι... celebrities: Εκεί θα βρεις και τον Μάρκο Σεφερλή με την Σοφία Βογιατζάκη, αλλά και τον Sean Penn να κάνει παρέα με την Πέμη Ζούνη, τον Spiderman και τον Batman -πόσα ονόματα να σκεφτεί κανείς! Η Ευτυχία στειρώνει πάνω από 100 γάτες τον χρόνο και συνεχίζει το έργο της, που περιγράφει για πρώτη φορά μέσα από τις σελίδες μας.

Ευτυχία Μελή γάτες
«Τα συγκεκριμένα γατάκια μου τα πέταξαν μέσα στο καταφύγιο»
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης

Ευτυχία, πώς ξεκίνησε αυτός ο χώρος, στον οποίο πλέον φροντίζεις δεκάδες αδέσποτα γατιά;

Όταν γύρισα από την Αμερική, γύρω στο 2016, βρήκα ένα γατάκι που έκλαιγε και είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά. Έλεγαν ότι θα χάσει το πόδι του, εγώ ήθελα να το κάνω καλά, το πάλεψα με διάφορους γιατρούς και το σώσαμε. Μετά το μάτι μου άρχισε να πηγαίνει από μόνο του σε άρρωστα και κακοποιημένα ζώα, είχα βρει μία γατούλα που είχε σύρματα στην ουρά της, και από τη μισή έλειπε το δέρμα, τη μάζεψα κι αυτή, και το ένα έφερε το άλλο. Δεν μαζεύω γάτες επειδή τις βρίσκω όμορφες και γλυκούλες, αλλά ζώα που με έχουν ανάγκη, θέλουν νοσηλεία, κτηνίατρο και φαρμακευτική αγωγή.

Για ποιο λόγο το κάνεις αυτό; Ήταν μία δική σου εσωτερική ανάγκη;

Θυμάμαι τη δεύτερη μέρα που είχα γυρίσει από την Αμερική και είδα ένα σκυλί πολύ ταλαιπωρημένο στο Λαγονήσι, που το ακολούθησα αλλά δεν κατάφερα να το σώσω. Έκλαιγα στο αυτοκίνητο με λυγμούς, με πόνεσε πολύ η κατάσταση με τα αδέσποτα. Εφόσον είχα την οικονομική άνεση, θεώρησα ότι θα ήταν χαζό να μην προσφέρω. Από τη στιγμή που δεν έχω άντρα και παιδιά, ήταν μια ευκαιρία να κάνω κάτι καλό για την ψυχή μου. Βρήκα το νόημα της ζωής μου. Θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει μία διαφορά στον κόσμο και σε αυτές τις ψυχούλες.

Γενικά είμαστε φιλόζωοι;

Από το '16 που έχω έρθει, πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλά έχουμε δρόμο ακόμα, υπάρχει πολλή αδιαφορία...

Η ευθύνη για τα αδέσποτα ανήκει στους δήμους... Απευθύνθηκες εκεί για βοήθεια;

Δεν είμαι ευχαριστημένη με τα προγράμματα που έχουν, ούτε με τα αποτελέσματα που ακούω. Κάποια στιγμή μου έδωσαν τροφή, που δεν την έφαγαν ούτε τα πεινασμένα σκυλιά στο δρόμο, οπότε την έδωσα πίσω. Θεωρώ ότι ο δήμος μπορεί να ασχοληθεί πολύ περισσότερο και να γίνει καλύτερη χρήση των χρημάτων που ήδη διατίθενται. Δηλαδή έμαθα κάποια στιγμή ότι δίνουν τα τριπλά λεφτά για στείρωση, από αυτά που δίνω εγώ, έχοντας κάνει ένα deal με κτηνίατρο, όπου στειρώνω 100 γάτες το χρόνο.

Ευτυχία Μελή γάτες
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης

Αυτή η ενασχόληση σου κοστίζει ψυχικά;

Με έχει εξαντλήσει. Θα είμαι πολύ ειλικρινής, λόγω ηλικίας αρχίζει το σώμα μου και κουράζεται πολύ πιο εύκολα απ' όταν ξεκίνησα. Πλέον σκέφτομαι να προσλάβω βοήθεια part time, γιατί δεν θέλω να το σταματήσω, αλλά έχω πονοκεφάλους και στρες, και πολλή κούραση, είναι σαν να ασκούμαι κάθε μέρα. Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο για τη δουλειά μου, να διαβάζω περισσότερο, να αποκτήσω μία καλύτερη ισορροπία στη ζωή μου. Είναι μία συνεχής κούραση και άγχος, γι' αυτό παράλληλα θα ήθελα να δώσω κάποια ζωάκια για υιοθεσία, αλλά είναι τόσα πολλά στο δρόμο, που έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω το λαχείο, παρά να βρω έναν άνθρωπο που ψάχνει εκείνη τη στιγμή.

Ισχύει ότι σε κάποια απ' τα γατάκια έχεις δώσει ονόματα από celebrities;

Ναι! Έχω μία «Πέμη Ζούνη», γιατί είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός στην Ελλάδα, θεωρώ την υποκριτική της πολύ φυσική, την αγαπώ πολύ και την έχω σαν παράδειγμα. Παρεμπιπτόντως, με βοήθησε να σώσω κι ένα γατάκι, είναι πολύ φιλόζωη. Έχω μία «Σοφία Βογιατζάκη» γιατί ζούσαμε ένα χρόνο μαζί στην Κύπρο, όταν δουλεύαμε για τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου. Έχω έναν «Μάρκο Σεφερλή», γιατί μου δίνει χαρά μέσα στις δυσκολίες της ζωής, κάθε φορά που τον βλέπω στο θέατρο. Έχω ένα «Sean Penn», που τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς στον κόσμο. Είχα έναν «Κούλλη Νικολάου», αλλά όλο έφευγε και φώναζα το όνομά του, οπότε φοβήθηκα μην παρεξηγηθώ στη γειτονιά και το άλλαξα. (γέλια) Επίσης μια πολύ όμορφη γατούλα μου την έχω ονομάσει «Κλαίρη», από τη γυναίκα του.

Έχεις «χάσει» γατάκια;

Ευτυχώς έχω μεγάλη επιτυχία. Το 98% ζούνε.

Σε πονάει το υπόλοιπο 2%;

Στην αρχή με πονούσε πολύ. Αλλά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είμαι λίγο πιο σκληρή για μένα, και έχω πείσει τον εαυτό μου ότι έζησαν όμορφα -όσο έζησαν.

Το καταφύγιό σου βρίσκεται στο Λαγονήσι, μία περιοχή που χτυπήθηκε από τις φωτιές του καλοκαιριού. Μίλησέ μου γι' αυτό...

Είναι η πρώτη φορά που έζησα κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς κάηκε το σπίτι του ξαδέρφου μου, το μισό οικόπεδο της αδερφής μου, καθώς και το σπίτι μιας φίλης μου, μαζί με τα 15 σκυλιά που είχε. Δεν περίμενα ποτέ ότι η φωτιά θα φτάσει σε εμάς, γι' αυτό είχα ανεβάσει μια ανακοίνωση, που έλεγα ότι όποιος θέλει, μπορεί να φέρει τα ζώα του σ' εμένα. Αλλά κάποια στιγμή πνιγόμασταν από τον καπνό, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε για τις επόμενες 3-4 μέρες, προσωπικά χρειάστηκε να πάω στο Κέντρο Υγείας. Η καρδιά μου σπάει για τους ανθρώπους που έχασαν τα ζωάκια τους, που προσπαθήσαμε να τα σώσουμε, αλλά η αστυνομία έπρεπε να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή και δεν μας επέτρεψε να πλησιάσουμε στη φωτιά.

Μετά τη φωτιά είχαμε μεγάλες πλημμύρες με την κακοκαιρία Daniel. Πώς σε επηρέασε;

Πλημμύρισε το καταφύγιο, το νερό είχε φτάσει πάνω από τα γόνατα, αν έβρεχε για λίγο ακόμα, θα είχα τουλάχιστον 15 θανάτους. Έφτασα μόνη μου μέσα στη νύχτα και βρήκα τα ζωάκια μου να κολυμπούν. Άλλα είχαν ανέβει στα δέντρα, κάποια πιο έξυπνα επέπλεαν πάνω στα σπιτάκια τους, και προσπαθούσα να μαζέψω δύο-δύο τα κλουβιά. Τα τυφλά μου σώθηκαν από θαύμα. Ήταν τραυματικό, δεν θέλω να το ξαναζήσω. Βέβαια όταν είδα την επόμενη μέρα, τι πέρασαν ορισμένοι άνθρωποι που τα σπίτια τους βυθίστηκαν, κατάλαβα ότι πρέπει να λέω και «δόξα τω Θεώ»...

Η εμπειρία με το καταφύγιο σε βοήθησε να δεις τη ζωή αλλιώς;

Με κάνει να νιώθω πιο όμορφα για τον εαυτό μου, έχει γεμίσει τη ζωή μου αγάπη. Αγαπώ περισσότερο και τους ανθρώπους, γιατί θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη από χάδια, αγάπη και θαλπωρή. Με έχει αλλάξει, είμαι πιο ευχαριστημένη με τον εαυτό μου και μου αρέσει αυτό που ζω.

Ευτυχία Μελή γάτες
Τον Spooky που κρατάει στην αγκαλιά της, τον φροντίζει από μωρό κόντρα σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τον ασπρόμαυρο Μπισκότο στα πόδια της, τον εγκατέλειψαν δύο φορές.
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης

Άρα δεν πιστεύεις σε αυτό που λένε: «Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα»;

Όχι. (γελάει) Βέβαια είμαι προσεκτική πλέον με τους ανθρώπους που βάζω στη ζωή μου, έχω μάθει να ακούω το πρώτο μου ένστικτο επιτέλους. Συνεχίζω και αγαπάω, είμαι κοινωνική και δίνομαι στις φιλίες μου.

Αν κάποιος δεν αγαπάει τα ζώα, αυτό είναι «κόκκινη σημαία» για σένα;

Αν είναι απλή αδιαφορία δεν με πειράζει, γιατί μπορεί να έχει κάτι άλλο αυτός ο άνθρωπος που θα με γεμίζει. Καμιά φορά σε κουράζει να είναι και όλοι φιλόζωοι στον κύκλο σου, γιατί μετά ό,τι συζητάς έχει σχέση με τα ζώα. Βέβαια όταν παρατηρώ ότι κάποιοι τα σιχαίνονται, κρατάω μία πισινή, και με την κακοποίηση έχω σοβαρό πρόβλημα...

Οι ηθοποιοί που έχεις γνωρίσει είναι φιλόζωοι;

Βέβαια. Κατ' αρχάς η Έλενα Πιερίδου, που την είδα πρόσφατα, αγαπάει τα ζώα, η Ιφιγένεια Τζόλα ξέρω ότι για πολλά χρόνια προσέχει τα ζώα της γειτονιάς που μένει. Επίσης έχω γνωρίσει τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος είναι πολύ φιλόζωος, καθώς και την Τόνια Σωτηροπούλου που έχει δικό της καταφύγιο με την φίλη της, την Κατρίνα Τσάνταλη, και κάνουν πραγματικά υπέροχη προσπάθεια. Η Τάνια Τρύπη το έχει προχωρήσει πολύ, σε επίπεδο βιγκανισμού, όπως και η φίλη μου, η Σάννυ Χατζηαργύρη, που όταν πήγαινε σε διάφορες δουλειές και έβρισκε αδέσποτα ζώα, τα έπαιρνε μαζί της.

Με το «Προξενιό της Ιουλίας», πώς τα προλαβαίνεις όλα;

Προλαβαίνω γιατί είναι πολύ καλά οργανωμένο το πρόγραμμα των γυρισμάτων, και προσωπικά νιώθω πολύ ευχαριστημένη που μπορώ και τα συνδυάζω.

Πώς προέκυψε η πρόταση;

Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τη Στέλλα Μανωλά, που είναι executive producer, και μου έκλεισε ραντεβού με τον σκηνοθέτη Νίκο Κρητικό, χωρίς να ξέρω για ποια σειρά ήθελε να μιλήσουμε. Πέρσι, που βρισκόμουν στα «Καλύτερά μας χρόνια», είχα ακούσει ότι ο Μελέτης Ηλίας θα είναι σε μία σειρά, και σκεφτόμουν: «Ωραία θα ήταν να είμαστε μαζί», αλλά το θεωρούσα ανέφικτο. Όταν λοιπόν ξεκίνησαν να μου δείχνουν το οικογενειακό δέντρο και τους διάφορους ρόλους, μου έδειξαν και τον Μελέτη. Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα τελείως αυθόρμητα, ενώ προσπαθούσα να κρύψω τη συγκίνησή μου, τα δάκρυα έτρεχαν. Και για τον Δημήτρη Σέρφα συγκινήθηκα περισσότερο, γιατί είναι πολύ καλό παιδί και επαγγελματίας. Αν είχα γιο θα ήθελα να είναι σαν τον Δημήτρη.

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

Οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό μου είναι «απερίγραπτος επαγγελματισμός» από όλους, μας περιποιούνται πολύ και μας έχουν έννοια. Πέρα απ' το ευχάριστο περιβάλλον, νιώθω περιτριγυρισμένη από πολύ ταλέντο, ειδικά στην οικογένειά μου έχω μεγάλη αδυναμία. Για τον Δημήτρη Αλεξανδρή ειδικά, που υποδύεται τον σύζυγό μου, πιστεύω ότι κέρδισα τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Είδες τα δημοσιεύματα ότι η τηλεοπτική κόρη σου, η Σίσσυ Τουμάση, παντρεύτηκε με τον Αργύρη Πανταζάρα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης;

Όχι! Δεν ξέρω τίποτα, αλλά θα την ρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία. Ξέρω ότι είναι ταξιδιάρα, περνάει όμορφα και ότι είναι ευτυχισμένη, αλλά δεν γνώριζα κάτι τέτοιο.

Ευτυχία Μελή γάτες
Αγκαλιά με την Άντζελα
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης

Σου έτυχε ποτέ να σου κάνουν προξενιό;

Συνέχεια μου λένε «Ξέρω έναν...», γιατί ξέρουν ότι πολύ συχνά είμαι ελεύθερη και από αγάπη θεωρούν ότι θα ήθελα κάποιον, αλλά δεν ασχολούμαι...

Δεν έχεις νιώσει την ανάγκη για συντροφικότητα;

Όχι, δεν τη νιώθω. Ίσως φταίει ότι δεν έχω εμπνευστεί από κάποιον, αλλά δεν σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να είμαι μόνη μου κάθε φορά που πάω σπίτι μου, σαν άλλες φίλες στην ηλικία μου που είναι ελεύθερες. Εγώ όταν πάω σπίτι και είμαι μόνη μου, το χαίρομαι! (γελάει)

Τόσα χρόνια δεν έχει τύχει να δεις κάποιον, και να σου κάνει «κλικ»;

Όχι από τότε που χώρισα. Είναι πέντε χρόνια τώρα, ίσως και έξι.

Σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν άνθρωποι που σε φλέρταραν;

Και να συμβαίνει, δεν το παρατηρώ. Μπορεί να έρθει μια φίλη μου και να μου πει ότι με φλέρταραν, κι εγώ δεν θα έχω καταλάβει τίποτα. Αλλά δεν έχω κλείσει αυτή την πόρτα, πιστεύω πως αν είναι να έρθει, θα έρθει.

Ήσουν στην τελευταία θεατρική δουλειά του Αίαντα Μανθόπουλου. Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σας στην παράσταση «Ο Αγριάνθρωπος», με την ομάδα του Ιάκωβου Μυλωνά;

Θυμάμαι γέλια, χαρές, αγάπη και... μπάρμπεκιου στο σπίτι του. Περάσαμε πολύ όμορφα με τον Αίαντα, ήταν ένας άνθρωπος με ωραίο χιούμορ.

Πώς ένιωσες όταν άκουσες ότι έφυγε από τη ζωή;

Πάθαμε σοκ, γιατί το Σαββατοκύριακο που πέθανε, ήταν να πάμε στο Μέγαρο Μουσικής να δούμε τους ανθρώπους με τους οποίους είχαμε δουλέψει στην παράσταση. Μάλιστα υπήρχε κλεισμένη θέση για τον Αίαντα με την σύντροφό του. Και αντί να πάμε στο Μέγαρο, την ίδια μέρα πήγαμε στην κηδεία... Το βράδυ, ο Ιάκωβος Μυλωνάς του αφιέρωσε την παράσταση και άφησε λουλούδια στην καρέκλα που είχε για τον Αίαντα.

Σου είχε εκφράσει κάποια πίκρα, για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του;

Δεν το μοιράστηκε μαζί μου, νομίζω ότι τον πέτυχα σε μία καλύτερη εποχή, γιατί ήταν πολύ ερωτευμένος. Δεν είδα απωθημένα, αλλά έναν άνθρωπο που, ό,τι κι αν πέρασε, είχε κατασταλάξει σε κάτι πολύ όμορφο. Γι' αυτό ήταν δύσκολο να βλέπω την κοπέλα του στην κηδεία, γιατί ζούσε μαζί του ένα όνειρο και μέσα σε μία στιγμή το έχασε.

Αλλάζοντας κλίμα, επειδή έχεις μία κοσμοπολίτικη ματιά και εικόνες από Hollywood, όσα χρόνια δουλεύεις στην Ελλάδα παρατηρείς να βελτιώνονται τα πράγματα;

Πολύ, βλέπω ότι επενδύουν πολλά χρήματα στις σειρές και κατά συνέπεια η ποιότητα έχει ανέβει πολύ. Το μόνο που θα ζητούσα, και δεν το λέω για τη δική μας σειρά, είναι λίγο περισσότερη δράση και κίνηση, με κουράζει ότι πολύ συχνά πρέπει να καθόμαστε σε ένα τραπέζι.

Τι αναμνήσεις έχεις από την εποχή που ξεκινούσες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού;

Μόνο που το συζητάμε χτυπάει δυνατά η καρδιά μου και συγκινούμαι, γιατί έζησα δυσκολίες, αλλά και πολύ όμορφα πράγματα στην Αμερική. Γνώρισα ανθρώπους που θαύμαζα, όπως τον Al Pacino, πήγα σε εξαιρετικές σχολές και έμαθα πολλά.

Προσπάθησαν κάποιοι να σε εκμεταλλευτούν;

Όχι, κάθε άλλο. Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός που δεν ζει πια, o Paul Sorvino, μου είχε πει: «Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω, αλλά δεν μπορώ, γιατί δεν θέλω να με παρεξηγήσει η γυναίκα μου». Κάποια στιγμή ήμουν σε ένα εστιατόριο και ήρθε ένας μεγάλος συνθέτης και παραγωγός, και μου είπε: «Σε παρακαλώ πες μου ότι τραγουδάς». Ήξερα ότι είναι κύριος, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τραγουδήσω.

Φίλες σε πρόδωσαν;

Βεβαίως. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχαμε βγει με μία φίλη μου, που δεν είναι ηθοποιός, και γνωρίσαμε την Άννα Βίσση, φάγαμε μαζί, ήταν εκεί και ο Νίκος Καρβέλας. Στην πορεία της βραδιάς μου είχε πει: «Πάρε το τηλέφωνό μου από τη φίλη σου και θα σε βοηθήσω, αν θες να κάνεις καριέρα στην Ελλάδα». Αλλά η φίλη μου δεν μου το έδωσε ποτέ, προφανώς θεώρησε ότι αυτή η συνάντηση ήταν για εκείνη και δεν ήθελε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία... Μετά ντράπηκα να πάω σε κάποιο μαγαζί που τραγουδάει και να της το ζητήσω, πέρασαν και τα χρόνια. Ευτυχώς ο Θεός μου έστειλε τον Αντρέα Γεωργίου, χάρηκα πολύ που η πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν μαζί του, γιατί ήμουν πωρωμένη με το «Τατουάζ».

Πώς σε ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου;

Είχα εκμυστηρευτεί σε μια φίλη μου ότι θα ήθελα πολύ να γνωρίσω την ομάδα του «Τατουάζ», έτυχε να γνωρίζει τον σκηνοθέτη και κανόνισαν να μου τηλεφωνήσει ο Γεωργίου, ώστε να με καλέσει σε οντισιόν.

Γιατί δεν συνεχίσατε μαζί, με δεδομένο ότι συνεργάζεται σταθερά με κάποιους ηθοποιούς;

Ήταν περιορισμένος ο αριθμός των ανθρώπων που πήρε στη «Γη της ελιάς» και το κράτησε έτσι, το σέβομαι. Αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε ξανά με τον Αντρέα και τον Κούλλη, γιατί περάσαμε πολύ όμορφα. Για μένα ήταν μία εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή.

Έχεις δηλώσει στο παρελθόν ότι βγήκατε ραντεβού με τον Michael Bolton. Πρόσφατα που ήρθε στην Ελλάδα για τη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, μήπως... ξύπνησε η παλιά φλόγα;

Όχι, το παρελθόν είναι παρελθόν. (γελάει) Έτσι κι αλλιώς χαθήκαμε μετά από εκείνο το ραντεβού. Αλλά ήταν κουφό, γιατί θυμάμαι ότι είχα αφίσες του σε όλο τον τοίχο του δωματίου μου, και όταν τον γνώρισα είπα: «Δεν είναι αυτός για μένα». Καλός άνθρωπος, αλλά πολύ θλιμμένη προσωπικότητα. Εγώ θέλω χαρά και θετική ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Προξενίο της Ιουλίας (14/12): «Πώς να παντρευτείς τον γιο ενός φονιά;» - Αντιτίθεται στο γάμο και στην επιθυμία τους

Το Προξενιό της Ιουλίας (13/12): «Τι τη θέλεις; Αυτό είναι κοριτσάκι. Γιατί να του καταστρέψεις τη ζωή;» - Τα σχόλια για το γάμο του Γιωργίκη και της Ιουλίας

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Τι έκανες; Θα σκοτώσω κι εσένα κι αυτόν τον άτιμο» - Την αρπάζει και τη χτυπάει ενώ "κουβαλάει" το μωρό της

Το Προξενιό της Ιουλίας (30/11): «Μπορώ να σε βάλω μέσα με την κατηγορία ότι εσύ σκότωσες τον πατέρα της ερωμένης σου» - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, τον βρίσκουν και ουρλιάζουν

Το Προξενιό της Ιουλίας (28/11): «Είμαι έγκυος στο παιδί του Γρηγόρη!» - Απόψε η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Δραματικές ώρες για τον Γιωργίκη! Έρχεται αντιμέτωπος με απόπειρα αυτοκτονίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Ιουλία και Χρήστος κλείνονται σε μοναστήρι!

Το προξενιό της Ιουλίας (22/11): «Καταραμένη θα σε σκοτώσω» - Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το ένοχο παρελθόν του Γιωργίκη

Το προξενιό της Ιουλίας: «Κάνε το για να συγχωρεθεί η ψυχή του πατέρα σου! Μην κρύβεις το φονιά» - Η Ιουλία ετοιμάζεται να ''σπάσει'' τι σιωπή της;

Το προξενιό της Ιουλίας - αποκλειστικό: Μετά από έναν εφιάλτη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας