«Τι λες ρε μεγάλε; Τι λες ρε μαγκάκο; Λοιπόν...» - Σε έξαλλη κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξαιτίας του Fipster

Αναφορικά με τη στάση του στο Fame Story

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι λες ρε μεγάλε; Τι λες ρε μαγκάκο; Λοιπόν...» - Σε έξαλλη κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξαιτίας του Fipster

Την Παρασκευή (17/11) ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στο Super Κατερίνα την άποψη του - για μία ακόμη φορά - για τον Fiptster σχετικά με την πρόσφατη ένταση του στο Fame Story με τη Μέγκαν (δείτε εδώ τι είχε γίνει).

Πριν από λίγες ημέρες ο Μικρούτσικος έκανε το πρώτο ξέσπασμά του κατά της στάσης του social media manager τονίζοντας, πως ο Fipster ήταν κακοποιητικός απέναντι στη Μέγκαν.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο παρουσιαστής, που έχει την εμπειρία και τη γνώση σχετικά με το πως λειτουργεί το Fame Story τόνισε, πως ο Fipster θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βοηθάει τα παιδιά στην ακαδημία και όχι να τα μπλοκάρει.

Η έκρηξη του του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Fipster

«Η έννοια της κακοποιητικής συμπεριφοράς ενεγράφη κατευθείαν στο μυαλό μου. Ο τρόπος, που το χειρίστηκε ήταν δύο φορές κακοποιητικός. Τι λες ρε μεγάλε; Τι λες ρε μαγκάκο; Ποιός σου είπε, ότι εγώ θα σε αναγκάσω να ξεβρακωθείς και θα σε βλέπω;

Αυτό το κορίτσι πάει να βγάλει τα εσώψυχα του και του απαγορεύεις από ποια θέση; Ποιος σε έβαλε σε αυτή τη θέση και νομίζεις, ότι αυτή είναι η θέση σου; Η θέση σου είναι να βοηθήσεις τα παιδιά και όχι να ξεμπροστιάζεις τα παιδιά. Λοιπόν κακοποιητική συμπεριφορά και άτεχνη, χάλια!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η απάντηση του Fipster στο Μικρούτσικο

«Έχω δει πολλά υποστηρικτικά σχόλια, δεν έχει γίνει κανένας κακός χαμός στο παιχνίδι. Τα παιδιά μου είχαν ζητήσει εδώ και πολύ καιρό να τους μεταφέρω το feedback, που έχουν από τον κόσμο. Να τους πω τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εκείνα. Έτσι βάλαμε κάποιες ερωτήσεις στα social media, ιδιαίτερα στο Instagram του παιχνιδιού και τους μεταφέραμε τις απαντήσεις.

Δεν ήμουν κακός και αυστηρός απέναντι στη Μέγκαν, αλλά και από τη δική μου πλευρά να στο πω είμαι σοβαρός και αυστηρός με όσους πιστεύω και θεωρώ, ότι μπορούν να πάνε ψηλά. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εμένα από το παιχνίδι με νοιάζουν μόνο τα παιδιά, τίποτα άλλο. Δεν είναι μπαμπάς της Μέγκαν ο Μικρούτσικος. Θεωρώ, ότι κάποια πράγματα από αυτά, που ακούγονται είναι υπερβολικά, ως και προσβλητικά.

Μένω μόνο στο γεγονός, ότι η Μέγκαν είναι καλύτερα από τη συζήτηση, που είχαμε και στο ότι μου είπε, πως θα πάει την Παρασκευή στο Live και θα τους διαλύσει. Ο κύριος Μικρούτσικος ξέρει από τηλεόραση, οπότε παίζει κι αυτός ένα παιχνίδι. Εντάξει, ο καθένας κάνει ότι μπορεί, ο καθένας έχει τον τρόπο του να υπάρχει στη ζωή. Θα πω κάτι εγώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Τι ντροπή!», είπε ο γνωστός youtuber.