Στο μαγαζί του Λάμπρου Λάζαρη στο κέντρο της Αθήνας - Με μωβ παντελόνι και κραγιόν στο πλευρό του η Δανάη Παππά

Αγκαλιασμένοι και τρελά ερωτευμένοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια και ζουν τον απόλυτο έρωτα, γεγονός που φαίνεται σε κάθε κοινή τους εμφάνιση ή ανάρτηση στα social media. Τα κάνουν όλα μαζί, αφού συγκατοικούν εδώ και καιρό, ενώ δεν είναι λίγα και τα κοινά τους ταξίδια όλο αυτό το διάστημα. Εκείνος την στηρίζει σε κάθε της βήμα στον χώρο της υποκριτικής και του χορού, ενώ και εκείνη βρίσκεται δίπλα του σε κάθε του επιχειρηματικό βήμα.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, ο ίδιος άνοιξε ένα ακόμη μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Κεραμεικό, το οποίο ονομάζεται "Trinidad Athens" και σερβίρει ποτά και απολαυστικό φαγητό και δεν έλειπε από το πλευρό του στα εγκαίνια.

Η λαμπερή εμφάνιση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη στο μαγαζί του

Εκεί, πριν από λίγα 24ωρα, ο Λάκης Γαβαλάς πραγματοποίησε μία παρουσίαση και το ζευγάρι παρευρέθηκε τιμώντας τον διάσημο σχεδιαστή. Ο επιχειρηματίας ήταν ντυμένος στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ενώ η καλή του "'έσπαγε" τη μαυρίλα με το μωβ παντελόνι της, σε μία πολύ κομψή εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Η «Θοδώρα» του Σασμού επιτέλους παντρεύεται!

Λάμπρος Λάζαρης Δαναή Παππά μαγαζί

Το party έκπληξη με τις δύο τούρτες και τα καπνογόνα που της ετοίμασε

Ιδιαίτερη μέρα ήταν εκείνη στις 21/8 για την Δανάη Παππά, καθώς ήταν η ημέρα των γενεθλίων της. Οι εορτασμοί, ωστόσο, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 20/8, με την ηθοποιό να μην γνωρίζει τι την περίμενε.

Ο καλός της, Λάμπρος Λάζαρης, και οι φίλοι της, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελένη Τσολάκη, είχαν οργανώσει ολόκληρο party έκπληξη για τα 27α γενέθλιά της. Μόλις, λοιπόν, άλλαξε η μέρα, εμφανίστηκαν μπροστά της δύο τούρτες και άνοιξαν καπνογόνα σε ροζ χρώμα γεμίζοντας την ατμόσφαιρα γύρω της, δημιουργώντας ένα πανέμορφο τοπίο.

Δείτε επίσης: Full in love στο Μεγανήσι Δανάη Παππά & Λάμπρος Λάζαρης - Σκαφάτες διακοπές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου

Ο σύντροφός της, μάλιστα, πέρα από όσα μπορεί να της ευχήθηκε κατ' ιδίαν, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με τον πιο όμορφο τρόπο: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μούτσο που θα μπορούσα να είχα βρει στη ζωή μου... ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου και μεγαλώνουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες τους.