Εκτός από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τώρα και παρουσιαστής - Αυτή θα είναι η εκπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στο ραδιόφωνο

Έρχεται η... "Ώρα του προέδρου"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια νέα είδηση που θα συζητηθεί έντονα είναι αυτή πως ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παρουσιάσει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να καθιερώσει την "Ώρα του προέδρου". Το γεγονός έγινε γνωστό μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω (δείτε την εδώ) και ήδη έχει κυκλοφορήσει παντού.

Η εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο λόγος για την εκπομπή "Η ώρα του προέδρου" την οποία θα παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105.5" και θα βγαίνει στον αέρα μια φορά την εβδομάδα.

Και αν πολλοί νομίζετε πως αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, δηλαδή πως πρόεδρος κόμματος θα παρουσιάζει εκπομπή, κάνετε λάθος. Πρώτος το είχε κάνει ο ο Μιλτιάδης Έβερτ το 1987, όταν ως δήμαρχος Αθηναίων, έκανε εκπομπές στον Αθήνα 9.84.

Η αποκάλυψη του συντρόφου του, Tyler

Στην χθεσινή συνέντευξη, πέρα από αυτά που είπε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν η πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο σύζυγός του, Tyler McBeth.

«Με το Στέφανο γνωριστήκαμε φυσικά, μέναμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη, στην ίδια γειτονία. Κάποια στιγμή πήγα και του μίλησα. Είμαι πολύ τυχερός, που είμαι μαζί του. Κάνω μαθήματα ελληνικών 5 φορές την εβδομάδα. Ελπίζω, η επόμενη συνέντευξη που θα δώσω να είναι στα ελληνικά. Μου αρέσει ο Στέφανος κάνει ωραία παϊδάκια. Είναι εύκολο να είσαι με κάποιον για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου και να το λες, όταν αυτός ξέρεις, ότι είναι ο σωστός σύντροφος. Τα πάω πολύ καλά με την οικογένειά του και χαίρομαι που με έχει καλοδεχτεί ο ελληνικός λαός», είπε ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη.