Fay's Time: «Πέρυσι που ήμουν στο OPEN μπορούσα να τα πω, τώρα...», «Η σχέση μου με το ΣΚΑΙ είναι άριστη, θα πω τέλος ο Λάμπρος πρώτη φορά και...» - Χαμός με Σκορδά & Κωνσταντάρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fay's Time: «Πέρυσι που ήμουν στο OPEN μπορούσα να τα πω, τώρα...», «Η σχέση μου με το ΣΚΑΙ είναι άριστη, θα πω τέλος ο Λάμπρος πρώτη φορά και...» - Χαμός με Σκορδά & Κωνσταντάρα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συζητήθηκε έντονα το ζήτημα της επιστροφής του Survivor 2024, μετά την προβολή του trailer (δείτε το εδώ) και την παρουσίαση από τον Γιώργο Λιανό. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λοιπόν, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τα πρόσωπα που φέρεται πως θα συμμετέχουν σε αυτό.

Το γεγονός, όμως, πως μίλησε γενικόλογα και δεν ανέφερε τα ονόματά τους έκανε την Φαίη Σκορδά να ξεσπάσει. Η παρουσιάστρια, δηλαδή, εκνευρίστηκε με το γεγονός πως δεν ήταν ξεκάθαρος και με αφορμή το ότι η σχέση της με το κανάλι, αλλά και τους συνεργάτες της είναι άριστη, τον "απείλησε" για να της πει.

Χαμός στο Fay's Time με Σκορδά και Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Θα μπουν και κάποια πρόσωπα τα οποία θα δώσουν το κάτι παραπάνω, γιατί δεν θέλει να κάτσει κανείς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρει ο Ατζούν τι κάνει. Θα δει καινούρια πρόσωπα που πέρυσι δεν είδε. Θα έχει πάρα πολλά φρέσκα πρόσωπα», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και η Φαίη Σκορδά του είπε με έντονο ύφος: «Αν κάτι ξέρεις πες το και μη μας πουλάς ας πούμε... Ξέρεις ποιοι είναι;».

«Πέρυσι που ήμουν στο OPEN μπορούσα να τα πω, τώρα δεν μπορώ», της απάντησε εκείνος.

«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Με φιτιλιάζεις εμένα τώρα. Δεν μπορώ! Ή θα μου το πεις ή να μη μου βάζεις φιτίλια. Καταλαβαίνω ότι διάσημα πρόσωπα έχουν ήδη κλείσει τη συμφωνία...», πρόσθεσε η ίδια, με τον Λάμπρος Κωνσταντάρα να συνεχίζει: «Δεν έχει πέσει η υπογραφή, δεν μου αρέσει να λέω αρλούμπες».

Και τότε η παρουσιάστρια του είπε, κάνοντας χιούμορ: «Εσύ δεν θα είσαι πάντως. Αυτό τώρα έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί πάντα όταν τελειώνει ένα συμβόλαιο υπάρχει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Εδώ είμαι, στον ΣΚΑΙ είμαι, η σχέση μου είναι μια χαρά με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ εξαιρετική θα έλεγα. Γι’ αυτό λοιπόν είναι η πρώτη φορά που θα βγω μπροστά και θα πω ο Λάμπρος τέλος, δεν έχω ζητήσει ποτέ τίποτα και σίγουρα θα μου το κάνουν, οπότε πες».

«Ξέρω για προτάσεις και για συμφωνίες προφορικές, αλλά δεν θα πω», δήλωσε εκείνος, κλείνοντας το θέμα (δείτε, όμως, εδώ όσα γνωρίζουμε για τον παίκτη που θα μπει με 5.000 ευρώ την εβδομάδα).