«Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα

«Αισθάνθηκα σαν να με περιέπαιξε λίγο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα

Σήμερα Παρασκευή 17/11 στην εκπομπή Ελένη του MEGA, η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της μιλούσαν για τα Χριστούγεννα και για τον Άγιο Βασίλη. Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της που αφορούσαν τη μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ.

Όπως εξομολογήθηκε δεν είναι σίγουρη αν οι φίλες της της έχουν αποκαλύψει την... αλήθεια για την ύπαρξη του Άγιο Βασίλη, καθώς πριν μερικές ημέρες όταν την ρώτησαν να της φέρει δώρο, ζήτησε μέχρι και ένα κόκκινο Panda.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Σκεφτόμουν λόγω της μικρής μου κόρης, ότι δεν είμαι σίγουρη αν κάποιες φίλες της τής έχουν προδώσει το θέμα Άγιου Βασίλη. Αισθάνθηκα σαν να με περιέπαιξε λίγο γιατί της είπα "τι δώρο θέλει τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη;". Μου είπε ότι θέλει ένα χάμστερ. Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα τα πάντα όλα, και της είπα "όχι" γιατί δεν γίνεται να έχει χάμστερ γιατί αυτό είναι ζωντανό και τρέχει. Τότε μου είπε ότι "τότε ένα κόκκινο panda;". Της λέω ότι δε μπορεί να τα φέρει όλα ο Άγιος Βασίλης και μου είπε "δεν πειράζει μαμά, πάρτο εσύ". Κι εκεί πάνω λες "με παίζει η κόρη μου; Μεγάλωσε κι αυτή;"», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι καλό να αφήνουμε τα παιδάκια να μεγαλώνουν με την ιδέα του Άγιου Βασίλη. Είναι ωραία η ιδέα του! Μόνο που μου είπε το ποντικάκι, ανατρίχιασα! Τα βλέπω να βγαίνουν μπροστά μου σε βίντεο στο Instagram και τρελαίνομαι», συμπλήρωσε.

Δείτε την ανάρτηση του Ματέο Παντζόπουλου με την Μαρίνα στο Instagram και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη!

Σπάνια εμφάνιση κόρη και μαμάς

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά της, θέλοντας να προστατεύσει την οικογένεια της από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει για τα παιδιά της, τον γιο της δεν τον ενδιαφέρει η έκθεση μπροστά στις κάμερες, ωστόσο, η Λάουρα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα media, για το λόγο κιόλας αυτό η παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει στις κάμερες να τις βάζουν μπλερ στο πρόσωπο όταν τις απαθανατίζουν μαζί.

Όσον αφορά τώρα την δυο μικρότερες κόρες, Βαλέρια και Μαρίνα, η ίδια δεν επιθυμεί να δείχνει τα πρόσωπα τους, καθώς είναι ακόμη ανήλικες και θέλει να τις προστατεύσει, μέχρι να ενηλικιωθούν και να αποφασίσουν μόνες τους αν θέλουν να βγουν στη δημοσιότητα.

Πρόσφατα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με την μικρότερη της οικογένειας, Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από τη σχέση της και τον έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως είδαμε από τον φωτογραφικό φακό που τις απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει. Σήμερα είναι 8 ετών και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από όταν ήταν λίγο πιο μικρή.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια του MEGA, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και αέρινη, μέσα στο girly φόρεμα της!

Δείτε επίσης: Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη