«Είμαι...» - Η Μαρία Καλάβρια ''έσπασε'' τη σιωπή της για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή

«Είναι λίγο δύσκολο, έχω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι...» - Η Μαρία Καλάβρια ''έσπασε'' τη σιωπή της για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή

Η Μαρία Καλάβρια ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (17/11) στην εκπομπή Fay's Time με την επιχειρηματία να μιλάει τόσο για την παραμονή της στο ''I'm a Celebrity get me out of here'' (δείτε εδώ την πιο δύσκολη στιγμή της).

Στη συνέχεια, το μοντέλο - επιχειρηματίας δε δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή, καθώς πάει πολύ καιρός από τότε, που έχει να διαρρεύσει στα μέσα κάποια σχέση της με σύντροφο.

Όπως τόνισε είναι ελεύθερη αυτήν την περίοδο, ωστόσο παραμένει ανοιχτή στη γνωριμία ενός νέου ανθρώπου. Μέχρι όμως να της συμβεί κάτι τέτοιο, η Μαρία Καλάβρια περνάει στιγμές με τις φίλες της, τα παιδιά της και τα κατοικίδιά της.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Καλάβρια για την προσωπική της ζωή

«Είμαι μια χαρά, μόνη και ωραία. Θα ήθελα να ερωτευτώ ξανά, γιατί, αλλά δύσκολο γιατί είμαι και η πιο εύκολη, είμαι δύσκολος χαρακτήρας, το παραδέχομαι και στην ηλικία, που είμαι με τα παιδιά μου, που είναι μεγάλα. Έχω μεγαλώσει, έχω σαν γυναίκα ολοκληρώσει τον κύκλο της οικογένειας, άρα δεν βιάζομαι. Στη σημερινή εποχή είναι λίγο δύσκολο, έχω απογοητευτεί. Είμαι πολύ ωραία μόνη μου, με τις φίλες μου και τα παιδάκια μου, είμαι υπέροχα», είπε η Μαρία Καλάβρια.

«Δε θέλω να ξανασχοληθώ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την...»

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους στο παρελθόν έχουν υπάρξει σε σχέση.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας μάλιστα πως δεν επιτρέπεται εκείνη να ασχολείται με ένα τέτοιο θέμα. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Δε με αφορά και δε θα απαντήσω σε κάτι. Η Μαρία Καλάβρια είναι η Μαρία Καλάβρια και δεν επιτρέπεται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι».