«Την αγωνία της όμως την είχε να είναι...» - Η αποκάλυψη του Περικλή Αλμπάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τι ανέφερε για τον ρόλο του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Την αγωνία της όμως την είχε να είναι...» - Η αποκάλυψη του Περικλή Αλμπάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μια σπάνια συνέντευξη, παραχώρησε ο Περικλής Αλμπάνης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 17/11. Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό, αποκάλυψε μερικές από τις εξελίξεις. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλα και ποιος τελικά ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας στη ζωή της.

Η αποκάλυψη του Περικλή Αλμπάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Την ενοχλούσε πάρα πολύ όλο αυτό. Το να μην γεράσει, δεν το ήθελε. Όταν βγαίναμε έξω, προτιμούσε το ψάρι γιατί μου έλεγε ότι το ψάρι δίνει ευφυία και έτρωγε μόνο το κεφάλι, παρακαλώ» ανέφερε αρχικά.

«Δεν είχε κόντρα η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Μιμή Ντενίση. Την αγωνία της όμως την είχε να είναι πρώτη» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Λιποθύμησε στη σκηνή του γάμου! Έμεινε 7 μήνες στο κρεβάτι»

«Η αγάπη της ζωής της ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Όταν χώρισαν, ερωτεύτηκε τον Ηλιάδη και ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν ένα φλερτ» αποκάλυψε ο Περικλής Αλμπάνης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είπε για τη σειρά "Φόνοι στο Καμπαναριό"

Ο "πάτερ Φανούριος" αποκάλυψε τις τις εξελίξεις της σειράς "Φόνοι στο Καμπαναριό" και μίλησε και για τον λόγο που είπε το "ναι" στη σειρά.

«Αργή πάτερ Φανούριος να αποκαλύψει τι συμβαίνει. Μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει άλλο φόνο... Το σκοτεινό παρελθόν της Ηγουμένης το ανακαλύπτω σιγά σιγά.»

«Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί υπάρχουν τόσεες δραματικές σειρές. Υπάρχει μια ανισορροπία μεγάλη ειδικά φέτος. Φοβούνται μάλλον την κωμωδία τώρα, γιατί δεν μπορείς να σατιρίσεις πράγματα.» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: