Με την Κάτια Ζυγούλη και τον μικρό τους γιο στο οικογενειακό τραπέζι - Η τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Ρουβά

Λίγο πριν επιστρέψει στη σκηνή για την επίσημη πρεμιέρα του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το βράδυ της Παρασκευής 17/11 ο Σάκης Ρουβάς έχει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται την υπόλοιπη σεζόν, μαζί με τον Χρήστο Μάστορα (δείτε τους εδώ ντυμένους καουμπόηδες για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους), ωστόσο πριν ξεκινήσει τις πρόβες και τις ετοιμασίες, χαλαρώνει στο σπίτι του με την οικογένειά του.

Δημοσίευσε, μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη στιγμή που καθόταν στην τραπεζαρία με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, και τον έναν από τους γιους του, με τον ίδιο να χαμογελά στην κάμερα.

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη με τον γιο τους

«Chilling at home λίγο πριν την πρεμιέρα!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης και αποθεώθηκε στα σχόλια από τους θαυμαστές του.

Σάκης Ρουβάς παιδιά σπίτι
Instagram / Σάκης Ρουβάς

Περισσότερες φωτογραφίες από τη μονοκατοικία τους

Το σπίτι του καλλιτέχνη και του μοντέλου βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα, στο Νέο Βουτζά συγκεκριμένα. Πρόκειται για μία μονοκατοικία σε ροζ χρώμα εξωτερικά, η οποία περιλαμβάνει ένα τεράστιο τζάκι στο σαλόνι, εκεί που ο τραγουδιστής έχει το πιάνο του.

Η κουζίνα τους είναι τέρμα παραδοσιακή, με ανοιχτά χρώματα και πλακάκια στον τοίχο, ενώ όλα τα βλέμματα πέφτουν στην εντυπωσιακή αυλή του ζευγαριού, στην οποία υπάρχουν κούνιες και παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά τους, πολλά λουλούδια και φυτά, όπως ανθισμένες λεμονιές.

Κάτι που δεν φαίνεται, ωστόσο, είναι η πισίνα και το γυμναστήριο που διαθέτουν επίσης!

Δείτε επίσης: Ο αξέχαστος γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη το 2017: Φωτογραφίες από το κομψό νυφικό και τα υπέροχα προσκλητήρια

Δείτε επίσης: «Δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά